ΗΠΑ: Νοικιάζεται ξανά το διαμέρισμα του Άντονι Μπουρντέν στο Μανχάταν
Διατίθεται προς ενοικίαση για δεύτερη φορά μετά την αυτοκτονία του διάσημου σεφ έναντι 12.000 δολαρίων μηνιαίως
Το διαμέρισμα του Άντονι Μπουρντέν στο Μανχάταν, όπου έζησε για χρόνια, είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση.
Ο διάσημος σεφ ενοικίασε για πρώτη φορά τη χωριστή κατοικία των δύο υπνοδωματίων με τα δύο μπάνια το 2016 έναντι 13.000 δολαρίων το μήνα, μέχρι το θάνατό του το 2018.
Τον Αύγουστο του 2018, δύο μήνες μετά την αυτοκτονία του Μπουρντέν, το διαμέρισμα, σύμφωνα με την Post, είχε βγει προς ενοικίαση έναντι 14.200 δολαρίων το μήνα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Time Warner Center στο Columbus Circle, που είναι πλέον γνωστό ως Deutsche Bank Center, και προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και τον ποταμό Χάντσον.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.