Ελεονώρα Μελέτη: Μίνι απόδραση στη Κρήτη με τον άνδρα της

Ελεονώρα Μελέτη: Μίνι απόδραση στη Κρήτη με τον άνδρα της

H αναφορά της παρουσιάστριας στον πατέρα της και τον πατέρα του παιδιού της

Meleti
Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην άκρη και ταξίδεψε μέχρι τη Κρήτη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, ταξίδεψαν μέχρι τη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ως γνήσια λάτρης των social media δημοσίευσε μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον αγαπημένο της ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Χωρίς φίλτρα. Τα πάντα» ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε φωτογραφία με τον πατέρα της με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα η οποία ήταν τη Κυριακή (20/6). Μάλιστα ανήρτησε και φωτογραφία του συντρόφου της με τη κόρη τους ενώ το μήνυμα που συνόδευε τις δυο φωτογραφίες για τη γιορτή των πατεράδων ήταν άκρως τρυφερό και συγκινητικό.

«Στη πρώτη φωτογραφία είναι ο μπαμπάς μου. Ιδιαίτερος, πανέξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλός άνθρωπος, πιστεύω ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Όχι στη τηλεόραση, στα γραπτά μου… «γράφε» μου έλεγε πάντα.έχει απίστευτο χιούμορ, απίστευτο όμως, κ έναν τρόπο σκέψης που νομίζω έχω κληρονομήσει. Ξέρω πως έχω πάρει από εκείνον όλα μου τα ελαττώματα, αλλά τα πήρα γιατί πάνω του τα έβλεπα τέλεια. Είναι ο μπαμπάς μου κ τον αγαπώ έτσι όπως είναι. Μου λέει πάντα την αλήθεια, δεν με έχει καταπιέσει ποτέ, κ έχει περάσει ώρες να με ακούει να του μιλάω για τα προσωπικά μου, σε μια προσπάθεια μου να μάθω πως σκέφτονται οι άντρες. 3 πράγματα μου έλεγε πάντα πως δεν εξαγοράζονται. Η αγάπη ελευθερία κ η αξιοπρέπεια. Αααα, κ η ευγνωμοσύνη.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε τον άλλο πατέρα στη ζωή μου. Τον πατέρα της κόρης μου. ένας ενεργός, δραστήριος, τρυφερός πατέρας, που σίγουρα η Αλεξάνδρα μεγαλώνοντας θα έχει όλο κ πιο ψηλά μέσα της. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες του κόσμου… βιολογικούς, θετούς, ενεργούς, χωρισμένους- ενεργούς, σε όλους εκείνους που τους έδωσε η ζωή με όποιον τρόπο το ρόλο του πατέρα…»

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτησή

Εχθές Δευτέρα (21/6) η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα θέλησε να απονείμει φόρο τιμής στην Κρήτη και δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της.

« Μια φωτογραφία, ένα αληθινό χαμόγελο χαράς, το τελευταίο βράδυ πριν την επιστροφή στην Αθήνα από έναν πραγματικά επίγειο παράδεισο…» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε περισσότερα στο lay out


Ειδήσεις σήμερα:

Ντουτέρτε: «Ανοησία» η διεθνής έρευνα εις βάρος μου, δεν θα λογοδοτήσω σε «πρώην αποικιοκράτες»

Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Η guest list με τα ηχηρά ονόματα στον παραμυθένιο γάμο

Survivor: Ο Κόρο έβγαλε στον… τάκο τον Σάκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης