Survivor: Η Ελένη Χαμπέρη η επιλογή του Σάκη για τον πρώτο… τάκο της εβδομάδας

Survivor: Η Ελένη Χαμπέρη η επιλογή του Σάκη για τον πρώτο… τάκο της εβδομάδας

Τα ανάμεικτα συναισθήματα για την αποχώρηση της Καρολίνας,  η… λυκοφιλία των Amigos και η μάχη για την ατομική ασυλία – Δείτε βίντεο

ελενη_χαμπερη
Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το καλυβάκι των μπλε στο Survivor 4 άφησε τους Amigos para Siempre ή πάρα πέντε που έλεγε και ο Τριαντάφυλλος με τέσσερις.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν περίμενε να φύγει η φίλη του και ακόμα δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Μεγάλη απώλεια χαρακτήρισε την αποχώρηση της Κάρολ και ο Γιώργος Κόρομι.

Αντίθετα χαρούμενη που παρέμεινε ήταν η έτερη υποψήφια Ελένη Χαμπέρη.



Τρισευτυχημένη που παρέμεινε για τρίτη σερί φορά που βγήκε στον… τάκο ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία όπως είπε στεναχωρήθηκε που έφυγε η αντίπαλος της, ενώ απόρησε με τις αντιδράσεις των Amigos, που έμειναν απαθέστατοι στην ανακοίνωση του Γιώργο Λιανού. Ο Σάκης Κατσούλης επιμένει πως μεταξύ των πέντε δεν υπήρξε ποτέ φιλιά, αλλά… λυκοφιλία.

Κλείσιμο


Πλέον τα περιθώρια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχουν στενέψει με κόκκινους και μπλε να έχουν μείνει από τρεις. Στη μάχη για την ατομική ασυλία οι μπαντάνες δεν παίζουν ρόλο, όπως και τα φύλα, αλλά παίζουν ρόλο οι φίλοι. Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι ήτα οι πρώτοι που τέθηκαν εκτός μάχης και ακολούθησαν Ηλίας Μπόγδανος και Ελένη Χαμπέρη.



Στον τελικό με 5 ζωές έφτασε ο Σάκης Κατσούλης και κατάφερε να βγάλει εκτός της Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για να φορέσει στο λαιμό του το… πολύτιμο κολιέ, αγχώνοντας τους Amigos, αφού ξεκαθάρισε πως την αγαπημένη του δεν πρόκειται να την ψηφίσει.


Μαζί του για Hot dog, σαλάτα και αναψυκτικό ο νικητής πήρε Μαριαλένα και Ελένη.



Οι ηττημένοι έριξαν το φταίξιμο της κακής αγωνιστικής τους κατάστασης στις κραιπάλες στις Μπαχάμες.



Σάκης και Μαριαλένα συνέχισαν να συζητούν για την αντιμετώπιση των Amigos μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, εκτιμώντας πως η παρέα είναι φτιαγμένη για λόγους ψήφων.



Στο συμβούλιο οι Amigos εξήγησαν πως δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς με τη Μαριαλένα να μην το δέχεται και να … ρίχνει τα βέλη της στην παρέα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δικαιολόγησε την στάση τους και ανέφερε τα όσα συζήτησαν μαζί με την Κάρολ στο ταξίδι τους στις Μπαχάμες.



Η συζήτηση πήγε και στη σχέση της Ελένης με τους δυο της ομάδας της, με την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί από τα λόγια της Καρολίνας να μην λύνεται ούτε αυτή τη φορά.

Ο Σάκης εξήγησε τους λόγους που δεν θα επιλέξει τους Ηλία και Κόρο και αμφιταλαντεύεται μεταξύ Ελένης και Ασημακόπουλου, βγάζοντας τελικά στον… τάκο την συμπαίκτρια του στην κόκκινη ομάδα.



Για την απόφαση του Σάκη μίλησε και η υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την ένταση να ανεβαίνει μεταξύ των δυο ανδρών.





Ειδήσεις σήμερα: 


Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης