Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Η κόρη του περπάτησε στο Κόκκινο Χαλί με δαγκωνιές σκύλου στο πρόσωπό της - Δείτε φωτογραφίες

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Η κόρη του περπάτησε στο Κόκκινο Χαλί με δαγκωνιές σκύλου στο πρόσωπό της - Δείτε φωτογραφίες

Η παραγωγός βρέθηκε εκεί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας - Το προηγούμενο βράδυ δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο της από έναν μεγαλόσωμο σκύλο - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Κόκκινο Χαλί

mcgregor
Η κόρη του διάσημου ηθοποιού Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κλάρα, εμφανίστησε στο Κόκκινο Χαλί για την πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας της «The Birthday Cake», την Παρασκευή με το πρόσωπο της τραυματισμένο από τις δαγκωνιές σκύλου.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ηθοποιός και παραγωγός ταινιών δέχτηκε επίθεση από έναν σκύλο και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στα Επείγοντα σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, την προηγούμενη νύχτα της εκδήλωσης.

Η 25χρονη Κλάρα ΜακΓκρέγκορ δε δίστασε φυσικά να εμφανιστεί στο Κόκκινο Χαλί χωρίς το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ, ενώ αστειεύτηκε επίσης με τα σημάδια, που είχε στο πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όταν τα δόντια ενός σκυλιού προσγειώνονται πάνω σου λίγο πριν το Κόκκινο Χαλί. Σας ευχαριστώ!». Μαζί με τις φωτογραφίες από την εκδήλωση με την ίδια να φοράει ένα κομψό σύνολο, δημοσίευσε ακόμα και μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου ποζάρει γελώντας λίγο μετά το περιστατικό.



Στην εν λόγω ταινία, όπου είναι παραγωγός, η ηθοποιός συμμετέχει επίσης με ένα μικρό ρόλο. Στην ταινία της πρωταγωνιστεί και ο πατέρας της, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. 









Ειδήσεις σήμερα: 

Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης