Η οργή της Καίτης Γαρμπή για το σποτ του συνεδρίου Γονιμότητας: Είναι ντροπή!

Η οργή της Καίτης Γαρμπή για το σποτ του συνεδρίου Γονιμότητας: Είναι ντροπή!

«Δεν θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης ΔΕΝ δεν θα είμαστε εκεί», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η δημοφιλής τραγουδίστρια

garmpi037-682x384
Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το προωθητικό βίντεο για το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας».

Ανάμεσα στο πλήθος των επικρίσεων στο διαδίκτυο είναι και αυτή της Καίτης Γαρμπή η οποία όπως αποκάλυψε της είχε ζητηθεί να απευθύνει πρόσκληση για το συνέδριο. Η δημοφιλής τραγουδίστριαεμφανίστηκε εξοργισμένη με το προωθητικό βίντεο, σπεύδοντας μέσω ανάρτησης στο Instagram να διαχωρίσει την θέση της και τόνισε πως δεν στηρίζει τέτοιου είδους απόψεις.

«Πριν από μερικές εβδομάδες μου ζητήθηκε από τον κύριο Κωνσταντίνο Πάντο, τον γυναικολόγο που με βοήθησε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω. Πριν από λίγο όμως είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην! Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης! ΝΤΡΟΠΗ! Δεν θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης ΔΕΝ δεν θα είμαστε εκεί», έγραψε στο μήνυμά της.


kaiti-garbi-sinedrio-gonimotita-1
Ειδήσεις σήμερα:

Roland Garros: Ραντεβού με την Ιστορία για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Πανελλαδικές εξετάσεις 2021: Πρεμιέρα αύριο για 100.000 υποψηφίους - Τα μέτρα και οι αλλαγές που ισχύουν από φέτος


Ο ήρωας Σιμόν Κιάερ: Πώς η ψύχραιμη επέμβαση του αρχηγού της Δανίας έσωσε τον Έρικσεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης