Το ενδεχόμενο η «Δήμητρα» της Σκάλας Συκαμιάς Λέσβου να έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο στις 9 Απριλίου εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές.
Την ίδια ώρα ηΝατάσα Μποφίλιου, η οποία συχνά τοποθετείται στα social media για θέματα της επικαιρότητας, δημοσίευσε ένα κείμενο για τη Δήμητρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια μίλησε έξω από τα δόντια, γράφοντας:
«Τους ευαίσθητους, τους τρυφερούς, τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί. Τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς, περίγελο, στην καλύτερη περίπτωση ως αόρατους.
Είναι δυνατόν να μην παλεύεις κάθε μέρα να την αλλάξεις; Είναι δυνατόν να την συντηρείς; Να μην αγωνίζεσαι για να την ξαναφτιάξεις από την αρχή; Στο όνομα της Δήμητρας και της κάθε Δήμητρας. Υποσχέσου να μην σταματήσεις να το προσπαθείς ποτέ».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.