«Η Φάρμα» τελικός: Τα απαιτητικά αγωνίσματα και η ανατροπή

«Η Φάρμα» τελικός: Τα απαιτητικά αγωνίσματα και η ανατροπή

Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή

farma_copy_32
Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της Φάρμας, ξεκίνησε. Για τον τελικό, θα επιστρέψουν στη Φάρμα και οι υπόλοιποι 9 παίκτες έτσι ώστε όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στο ριάλιτι να είναι παρόντες στη μεγάλη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια των 4 αγωνισμάτων, η 1η θέση θα αλλάζει συνέχεια χέρια. Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή. Η Φάρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του.

Τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης για την αποψινή βραδιά; Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Το Πρωινό, αποκάλυψε πως θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή.

«Όπως ξέρετε μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις. Εκεί που δεν το περιμένουν οι παίκτες να συμβαίνει κάτι και σαν τηλεθεατές να βλέπουμε τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους. Έτσι και σήμερα στον τελικό θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή η οποία θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του νικητή».



Κλείσιμο
Ο ημιτελικός της Φάρμας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Οι πέντε παίκτες που βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να διαγωνιστούν διεκδικώντας μια από τις τέσσερις θέσεις του τελικού είναι οι: Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Γκρέκας και Κάτια Δέδε.

Μετά από έναν άκρως απαιτητικό αγώνα στον οποίο όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους τελικά εκείνοι που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας με την Κάτια Δέδε να αποχωρεί μια ανάσα πριν το τέλος.


Ειδήσεις σήμερα:

24ωρη απεργία σήμερα: Δείτε ποια μέσα μεταφοράς τραβούν χειρόφρενο

Self test: Τι αλλάζει από τις 19 Ιουνίου - Στον «χορό» τα σούπερ μάρκετ

Δείτε βίντεο: Αρκούδα σκαρφάλωσε σε κολώνα παροχής ρεύματος για να ξεκουραστεί προκαλώντας black out 15 λεπτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης