MasterChef - Πατέρας Διονύση: Είναι νικητής, του άξιζε κάτι καλύτερο - Τι είπαν τα πεθερικά για την Ανούς

MasterChef - Πατέρας Διονύση: Είναι νικητής, του άξιζε κάτι καλύτερο - Τι είπαν τα πεθερικά για την Ανούς

«Ο Διονύσης έφτασε μέχρι εδώ, άκουσε πολλά, στάθηκε στο ύψος του. Είναι και αυτός νικητής», είπε η μητέρα του

Goneis
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου» έκαναν μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef οι γονείς του Διονύση Σαρακίνη, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος.

Αρχικά, ο μπαμπάς του ανέφερε: «Εννοείται ότι είναι νικητής ο Διονύσης. Εγώ προσωπικά σαν πατέρας είμαι πολύ υπερήφανος για το παιδί μου και του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ο Διονύσης δεν έφυγε καθόλου από το παιχνίδι και του άξιζε κάτι καλύτερο, αυτή είναι η άποψή μου. Βέβαια, και μέχρι εδώ που έφτασε είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί του άνοιξαν πολύ επαγγελματικοί δρόμοι».

Έπειτα, πρόσθεσε η μητέρα του: «Ο Διονύσης έφτασε μέχρι εδώ, άκουσε πολλά, στάθηκε στο ύψος του. Είναι και αυτός νικητής, γιατί και εδώ που έφτασε δεν έφτασε τυχαία, ούτε του έκανε κάποιος χάρη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Του ευχόμαστε μια καλή σταδιοδρομία και να του ανοίξουν όλοι οι δρόμοι μπροστά του.

Δεν είχαμε άγχος, πιστεύαμε ότι θα πάει πολύ καλά. Τον συμβουλεύω να προσέχει στη ζωή του, να μην εμπιστεύεται κανέναν και να κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Τα λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η Μαργαρίτα είναι και αυτή νικήτρια. Ήταν μια πολύ καλή μαγείρισσα και το άξιζε».

Στη συνέχεια, στην παρέα τους προστέθηκε και το κορίτσι του Διονύση Σαρακίνη, Ανούς Χεριμιάν, με τη μητέρα του να λέει αρχικά: «Έλα εδώ γιατί θα νομίζουν ότι χώρισες με τον Διονύση» και έπειτα να προσθέτει: «Είμαστε πολύ καλά! Τα παιδιά, αν μπορούν να είναι μαζί, θα είναι μαζί. Ο χρόνος θα το δείξει. Είναι εξαιρετική κοπέλα η Ανούς, όπως και το παιδί μου φυσικά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbzquex6brpl-st)

Ειδήσεις σήμερα:

24ωρη απεργία σήμερα: Δείτε ποια μέσα μεταφοράς τραβούν χειρόφρενο

Self test: Τι αλλάζει από τις 19 Ιουνίου - Στον «χορό» τα σούπερ μάρκετ

Δείτε βίντεο: Αρκούδα σκαρφάλωσε σε κολώνα παροχής ρεύματος για να ξεκουραστεί προκαλώντας black out 15 λεπτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης