Ο ημιτελικός της Φάρμαςπραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι πέντε παίκτες που βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να διαγωνιστούν διεκδικώντας μια από τις τέσσερις θέσεις του τελικού είναι οι: Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Γκρέκας και Κάτια Δέδε.
Μετά από έναν άκρως απαιτητικό αγώνα στον οποίο όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους τελικά εκείνοι που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας με την Κάτια Δέδε να αποχωρεί μια ανάσα πριν το τέλος.
Ο μεγάλος τελικός της Φάρμας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 21.00
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία