Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για τη συνέντευξη με τον Τζέιμς Καφετζή

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για τη συνέντευξη με τον Τζέιμς Καφετζή

«Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια

118801024_345695976472890_4699018048556323564_n
Την προηγούμενη εβδομάδα ο James Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στο Love it και η Ιωάννα Μαλέσκου τον... έβαλε στη θέση του όταν εκείνος «επιτέθηκε» στην εκπομπή λέγοντας πως νιώθει αδικημένος για τα σχόλια που έκαναν όσο ήταν στο Survivor.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία για πρώτη φορά απάντησε σχετικά με την επεισοδιακή συνέντευξη του James Καφετζή από το πλατό του Love It:

«Καλέ δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James, εσείς να μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί απ’ όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι. Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει και σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια. Και έτσι να συνέβαινε εντάξει μέσα στη ζωή είναι όλα.

Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά. Ακόμη και το ότι παρευρέθηκε. Στις 16 Ιουλίου κάνουμε φινάλε. Γενικά το από κοντά δίνει απαντήσεις» τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbx8a8jp9yox-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης