Τζέιμς Καφετζής: Πήγε στο «Love It» και τους έσφαξε με το γάντι - Πώς τον έβαλε στη θέση του η Μαλέσκου

Τζέιμς Καφετζής: Πήγε στο «Love It» και τους έσφαξε με το γάντι - Πώς τον έβαλε στη θέση του η Μαλέσκου

Ο πρώην παίκτης αποχώρησε άρον άρον από την εκπομπή με την παρουσιάστρια να τον αποδεσμεύει με συνοπτικές διαδικασίες

jameskafetzis
Πήγε, πέταξε τα... καρφιά του και αποχώρησε κύριος. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it».

Ο πρώην παίκτης του Survivor αφού μίλησε για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης και τα μελλοντικά του σχέδια, δεν δίστασε να σφάξει με το γάντι στους συντελεστές της εκπομπής για τα άσχημα σχόλια που είχαν κάνει προς το πρόσωπό του όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η τοποθέτηση αυτή φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τόσο την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και τους συνεργάτες της που επέμεναν ότι είναι αρνητικά προκατατειλημμένος προς τα πρόσωπά τους και την εκπομπή τους χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και «τηλεοπτικά αδιάβαστο» με τον ίδιο να επιμένει ότι έχει δει τα σχετικά βίντεο.

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα στο παιχνίδι. Μου θυμίζει περισσότερο Big Brother… O Τριαντάφυλλος κάνει την καλύτερη δουλειά εκεί μέσα, τους δουλεύει όλους εκεί μέσα… Ο κόσμος τον κρατάει στο παιχνίδι γιατί γελάει… Εσείς βλέπετε αυτά που δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε.

Εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλά για την πραγματική φιλία μεταξύ μας και εσείς είστε αυτοί που είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Το είπε η κυρία Μαρτζυ, έχω δει τα βίντεο… Και ο κύριος Βασίλης είπε ότι ο Νίκος έχει κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα.Έχετε υπάρξει αιχμηροί με εμένα, τον Νίκο και την Άννα Μαρία.

Εγώ ήμουν μέσα στο παιχνίδι αλλά αυτοί που έβλεπαν είναι οι δικοί μου και για εκείνους ήταν πιο δύσκολο απ΄ ό,τι για εμένα που ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Δε λέω ότι έχετε κάτι μαζί μου απλά σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Για το Survivor η άποψή μου είναι ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα…

Είδα τη συνέντευξη του Παππά που είπε ότι δεν τον ευνόησε το μοντάζ. Δε τον έβαλε το μοντάζ να πει «καρκίνωμα» την Άννα Μαρία και «σάπια ντομάτα» εμένα… Εγώ δεν έχω παράπονο για το γεγονός ότι σχολιάστηκα. Εμένα με καλέσατε να συζητήσουμε αυτά που έχουν γίνει… Οι γονείς μου σταμάτησαν να βλέπουν την εκπομπή σας γιατί στεναχωριόταν.

Για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη από την εκπομπή σας προς το πρόσωπό μου. Ναι αυτό πιστεύω και όταν βγήκα από το παιχνίδι μου έστελναν μηνύματα που μου έλεγαν να δω αποσπάσματα της εκπομπής σας και τι έχετε πει για μένα. Και το έκανα» ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζής.

Τζέιμς Καφετζής: Πήγε στο Love it και "τους έσφαξε" με το γάντι - Στην αντεπίθεση η Μαλέσκου


Τελευταία τον λόγο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη δηλώνοντας πως αισθάνεται μια άδικη επίθεση και αφού όπως είπε εκείνος κοίταζε το ρολόι του τον αποδέσμευσε με τον Τζέιμς να σηκώνεται και να αποχωρεί.

«Αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου ή κοιτάς την ώρα για να φύγεις, θέλω να σου πω ότι με στεναχώρησες πάρα πολύ», είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κλείσιμο
Μόλις η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, ο Τζέιμς Καφετζής την ευχαρίστησε και σηκώθηκε κι έφυγε, με την παρουσιάστρια να λέει: «παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Τζοβάνι Μπρούσκα: Η ματωμένη διαδρομή του μαφιόζου εκτελεστή - Σόκαρε την Ιταλία η αποφυλάκισή του

Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας του τελικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης