Big Brother: Ο Γιώργος Τσαλίκης λέει πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και ο ΣΚΑΪ δεν έχει... ιδέα;

Big Brother: Ο Γιώργος Τσαλίκης λέει πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και ο ΣΚΑΪ δεν έχει... ιδέα;

Αποκαλύψεις είχε να κάνει ο γνωστός τραγουδιστής -To κανάλι πάντως έδειξε να αιφνιδιάζεται από τα λεγόμενα του τραγουδιστή

tsalikis_giorgos_viografiko
Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης γυρνώντας από συναυλίες. Ο τραγουδιστής μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει.

Δεν είπα δύσκολα το “ναι”, γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα, το ξέρετε πολύ καλά. Το σχολίαζα κιόλας. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και έκανε τη δουλειά του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Δεν με φοβίζει κάτι. Νιώθω ασφάλεια, γιατί υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει και θα το κάνω με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν έχουμε συζητήσει ποια άλλα άτομα θα με πλαισιώνουν. Όταν έφυγα, συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbx9f5vu18k1-st)


Η απάντηση του ΣΚΑΪ
Από την άλλη η απάντηση του ΣΚΑΪ ήταν άμεση. Το κανάλι από την πλευρά του σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου διέψευσε τον τραγουδιστή. «Δεν ανακοινώσαμε τον δεύτερο κύκλο του Big Brother, θα ανακοινώσουμε τον παρουσιαστή;», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbx9o90eovpt-se)

Ειδήσεις σήμερα:

Ντουμπάι: Μια ξέφρενη ελληνική βραδιά μόνο για εμβολιασμένους -Δείτε βίντεο

Μπόρις Τζόνσον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που παντρεύτηκε την Κάρι Σίμοντς

Μπρουκ Σιλντς: Η κόρη της φοράει το κόκκινο φόρεμα της που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στις Χρυσές Σφαίρες το 1998
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης