Η Σόφι Τέρνερ δημοσίευσε φωτογραφία της με νυφικό από τον δεύτερο γάμο της με τον Τζο Τζόνας

Η Σόφι Τέρνερ δημοσίευσε φωτογραφία της με νυφικό από τον δεύτερο γάμο της με τον Τζο Τζόνας

Η 23χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα δαντελένιο νυφικό Louis Vuitton, με μακριά φούστα και μακριά μανίκια και το συνδύασε με πέπλο

Joe-Jonas-and-Sophie-Turner
Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» Σόφι Τέρνερ παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας για δεύτερη φορά στο Le Château de Tourreau στη Γαλλία - και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με νυφικό.

Η Τέρνερ, που φορούσε μία κομψή λευκή φόρμα BEVZA στον πρώτο γάμο τους στο Λας Βέγκας τον Μάιο, στη γαμήλια τελετή στο Παρίσι επέλεξε πολύ πιο παραδοσιακή εμφάνιση.

Η 23χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα δαντελένιο νυφικό Louis Vuitton, με μακριά φούστα και μακριά μανίκια και το συνδύασε με πέπλο. «Ο κος και η κα Τζόνας» έγραψε στην πρώτη φωτογραφία της που δημοσίευσε με νυφικό. Ο Τζο Τζόνας κοινοποίησε επίσης τη φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on


Ενώ η Τέρνερ μπόρεσε να κρατήσει φωτογραφίες με το νυφικό της μακριά από τη δημοσιότητα, οι φωτογραφίες της οικογένειας Τζόνας πριν από τον γάμο κυκλοφόρησαν από παπαράτσι. Η Πριγιάνκα Τσόπρα φωτογραφήθηκε έξω από το κάστρο που φιλοξένησε τον γάμο ενώ ο σκύλος των Τέρνερ και Τζόνας Porky Basquiat, έγινε αστέρας στο Instagram λόγω της φωτογραφίας του από τον γάμο με σμόκιν.

Κλείσιμο
Ο Nicolas Ghesquiere του Louis Vuitton πρόσφερε στους θαυμαστές των νεόνυμφων μια πιο λεπτομερή εικόνα του νυφικού στο Instagram του. «Absolut beauty (απόλυτη ομορφιά) @sophiet», έγραψε δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από την πρόβα.

View this post on Instagram

Absolute beauty @sophiet

A post shared by 🆖 (@nicolasghesquiere) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης