Indiana Jones 5: Ξεκινούν τα γυρίσματα με σκηνές στο «στοιχειωμένο» κάστρο Bamburgh

Indiana Jones 5: Ξεκινούν τα γυρίσματα με σκηνές στο «στοιχειωμένο» κάστρο Bamburgh

Ο Χάρισον Φορντ θα πρωταγωνιστήσει για τελευταία φορά στο ρόλο του διάσημου αρχαιολόγου

indiana_jones
Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη ταινία Indiana Jones 5.

Η αγαπημένη ταινία του κοινού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιουλίου του 2022. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τον τίτλο της ταινίας, ενώ ο ηθοποιός Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος θα συμμετάσχει επίσης, αναφέρει πως όταν διάβασε το σενάριο κατάλαβε πως «είναι ό,τι ακριβώς ευχόταν να είναι».



Κλείσιμο
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν ως συνήθως στα στούντιο της Pinewood, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail μερικές από τις σκηνές θα γυριστούν στο «στοιχειωμένο» κάστρο Bamburgh στην βορειανατολική Αγγλία. Μάλιστα, τα μέλη της παραγωγής, αλλά και το καστ δήλωσαν ήδη «φοβισμένοι» από το φάντασμα της Ροζ Κυρίας.



Σύμφωνα με τον μύθο, στο κάστρο κατοικούσε η πριγκίπισσα της Νορθούμπρια (περιοχή της Αγγλίας, που διαλύθηκε μετά από επίθεση των Βίκινγκς). Ο πατέρας της την κλείδωσε εκεί για να την απομακρύνει από τον άνδρα που ερωτεύτηκε. Εκείνη τότε αυτοκτόνησε, πέφτοντας από το υψηλότερο σημείο του κάστρου. Λέγεται πως οι φωνές της ακούγονται εώς και σήμερα.



Προς το παρόν, η πλοκή της ταινίας δεν έχει γνωστοποιηθεί και δεν γνωρίζουμε πόσες και ποιες από τις σκηνές θα γυριστούν στο διάσημο κάστρο, όμως όπως φαίνεται αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα, που απασχολεί όσους θα συμμετάσχουν. Ένα μέλος της παραγωγής αναφέρει: «Ακούγεται χαζό, γιατί ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει το γύρισμα, αλλά το μόνο που συζητάμε μεταξύ μας είναι το φάντασμα της πριγκίπισσας».

Οι σκηνοθέτες της ταινίας, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Καθλίν Κένεντι, Φρανκ Μάρσαλ και Σιμόν Εμμάνουελ δείχνουν πάντως με τις επιλογές τους πως ετοιμάζουν μία πολύ δυνατή επιστροφή για τον 78χρονο Χάρισον Φορντ στον ρόλο του πασίγνωστου αρχαιολόγου, καθώς θα είναι για εκείνον η τελευταία ταινία του Indiana Jones. Στο πλευρό του θα απολαύσουμε την ταλαντούχα Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, ενώ τον ρόλο του κακού θα αναλάβει ο Μαντς Μίκελσεν.











Ειδήσεις σήμερα 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης