«Gossip Girl»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου remake - Δείτε το τρέιλερ

«Gossip Girl»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου remake - Δείτε το τρέιλερ

Επιστρέφει και επίσημα η αγαπημένη ελίτ της Νέας Υόρκης - Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στην εποχή των social media;

Gossip Girl  | Official Teaser | HBO Max
Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το remake της επιτυχημένης σειράς «Gossip Girl», σύμφωνα με ανακοίνωση του HBO.

Όπως αναφέρθηκε στον επίσημο λογαριασμό της πλατφόρμας στο Twitter, τα νέα επεισόδια πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 8 Ιουλίου. Η παραγωγή ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το Νοέμβριο, μετά από μία μεγάλη καθυστέρηση που δέχτηκε λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με πληροφορίες της Deadline.



Κλείσιμο
Τα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν έχουν συνολική διάρκεια 10 ωρών και βασίζονται σε μία νέα γενιά πλούσιων και διάσημων μαθητών του κολλεγίου. Αν σκεφτεί κανείς πόσοι είναι αυτοί, που τον τελευταίο καιρό εξαρτώνται πλήρως από τα social media και τη διασημότητα -ένα από τα βασικά θέματα που πραγματεύεται η σειρά-, είναι ίσως η ιδανική στιγμή για την γνωστή ελίτ της Νέας Υόρκης να επανέλθει.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της σειράς:  «Οκτώ χρόνια μετά το σκοτάδι στον αρχικό ιστότοπο, μία νέα γενιά εφήβων ιδιωτικού σχολείου της Νέας Υόρκης μπαίνει στο στόχαστρο της κοινωνικής παρακολούθησης του Gossip Girl. Η σειρά θα ασχοληθεί με το πόσο τα κοινωνικά μέσα -και το τοπίο της ίδιας της Νέας Υόρκης- έχουν αλλάξει τη ζωή των έφηβων όλα αυτά τα χρόνια».

Gossip Girl  | Official Teaser | HBO Max


Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες σχετικά με την σειρά, όμως είναι γνωστό πως την αφήγηση θα αναλάβει ένα από τα πρώτα μέλη του καστ, η Κρίστεν Μπελ.



Ο σεναριογράφος Τζοσουά Σαφράν δήλωσε στο  «The Hollywood Reporter» σχετικά με τα νέα επεισόδια:  «Είναι απλώς μία νέα ματιά στην κοινωνία της Νέας Υόρκης, έχοντας ως βάση το γεγονός ότι η κοινωνία αλλάζει συνεχώς. Λοιπόν, πώς άλλαξε αυτός ο κόσμος, πώς άλλαξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποια είναι τα αποτελέσματά τους; Όλα αυτά μας επιτρέπουν να δούμε τον κόσμο 12 χρόνια μετά, αντί να επαναλαμβάνουμε την ιστορία».



Ειδήσεις σήμερα: 

«Ρύθμιση Σταϊκούρα»: Πώς και ποιοι θα πάρουν 420 δόσεις και κούρεμα οφειλής έως 80%

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά - Λύτρας: Υπάρχει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει στην ετήσια θερινή άδεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης