Κρίστεν Μπελ: Θήλασα τον άνδρα μου για να νιώσω ανακούφιση

Κρίστεν Μπελ: Θήλασα τον άνδρα μου για να νιώσω ανακούφιση

Η ηθοποιός εξήγησε πώς όταν θήλαζε την κόρη της κινδύνευε να μάθει μαστίτιδα και είπε στον σύζυγό της να «ρουφήξει» εκείνος το γάλα

Κρίστεν Μπελ: Θήλασα τον άνδρα μου για να νιώσω ανακούφιση
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε η Κρίστεν Μπελ προκαλώντας αμηχανία και πολλά σχόλια. Η διάσημη ηθοποιός μιλώντας για τη μητρότητα σε ένα βίντεο στο YouTube show, Momsplaining, μίλησε για την περίοδο μετά τη γέννηση της κόρης της και αποκάλυψε πώς χρειάστηκε να θηλάσει το σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Νταξ Σέπαρντ. 

Η ηθοποιός εξήγησε τι και πώς την οδήγησε στο να ζητήσει η ίδια κάτι τέτοιο. «Ήμουν στην Ατλάντα. Δεν μπορούσαμε να καλέσουμε γιατρό, και εγώ μόλις είχα σταματήσει να θηλάζω το μωρό. Είχε συσσωρευτεί πολύ γάλα στο στήθος μου και φοβόμουν πώς θα πάθω μαστίτιδα. Είπα στον σύζυγό μου πως πραγματικά χρειαζόμουν από εκείνον να το "ρουφήξει". Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, θα μπορούσαμε να το κάνουμε να φανεί περίεργο, ή θα μπορούσε απλά να το κάνει. Εκείνος άρχισε να θηλάζει και έφτυνε το γάλα σε ένα κύπελλο». Η Μπελ αποκάλυψε επίσης ότι εκείνη τη στιγμή εκτός από ανακούφιση ένιωσε πιο ερωτευμένη μαζί του από ποτέ.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης