Nέα λαμπερά πρόσωπα θα συναντήσουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι παίκτες του Survivor. Όπως αποκάλυψε το Πρωινό, οκτώ γνωστά πρόσωπα θα «εισβάλουν» στο ριάλιτι επιβίωσης.
Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ΤάσοςΤρύφωνος, ΣτέλιοςΡόκκος, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάουρα Νάργες και Θέμης Γεωργαντάς θα συνομιλήσουν με τους παίκτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έχουν επαφή με τον έξω κόσμο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.