Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, τα Σαββατοκύριακα όμως τα αφιερώνει στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του Super Makeover τώρα που το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία.
Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε την ώρα που αποχωρούσε από την Ψαρρού μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη που κρατούσε αγκαλιά τον γιο τους, Σάββα. Το λαμπερό ζευγάρι απόλαυσε το μπάνιο του στην κοσμική πλαζ μαζί με τα παιδιά του.
Η ξανθιά πρώην Σταρ Ελλάς δέχτηκε το καλωσόρισμα του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου δείχνοντας πολύ όμορφη. Στα 35 της και μετά από δύο εγκυμοσύνες διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα καθώς προσέχει την διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά. Δείτε την Δούκισσα Νομικού στην Ψαρρού, στο βίντεο του Mykonos Live TV.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.