Η Μπεθ Χάρμον του «Queen's Gambit» μεταμορφώνεται στην εντυπωσιακή Σάντι για το νέο θρίλερ του Έντγκαρ Ράιτ - Δείτε το τρέιλερ

Η Μπεθ Χάρμον του «Queen's Gambit» μεταμορφώνεται στην εντυπωσιακή Σάντι για το νέο θρίλερ του Έντγκαρ Ράιτ - Δείτε το τρέιλερ

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο

Last Night in Soho - Official Teaser Trailer [HD] - In Theaters October
Μετά την τεράστια επιτυχία, που γνώρισε μέσα από το ρόλο της ως Μπεθ Χάρμον στη μίνι σειρά  του Netflix «Queen's Gambit», η Άνια Τέιλορ - Τζόι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Έντγκαρ Ράιτ, το συγκλονιστικό θρίλερ «Last Night in Soho».



Η 24χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί την Σάντι, μία λαμπερή τραγουδίστρια. Η ιστορία ξετυλίγεται στο Λονδίνο των '60 και ακολουθεί την Ελοΐζ (Τόμασιν ΜακΚένζι), μία λάτρη της μόδας, η οποία ταξιδεύει μυστηριωδώς πίσω στον χρόνο, μέσα από το σώμα του ειδώλου της, Σάντι.

Κλείσιμο
Τα πράγματα, όμως, μπλέκονται όλο και περισσότερο, ενώ στο κάδρο μπαίνει και ένας άνδρας, τον οποίο υποδύεται ο Ματ Σμιθ, τότε παρελθόν και μέλλον γίνονται ένα και το αποτέλεσμα είναι εφιαλτικό.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σάντι, η Άνια Τέιλορ - Τζόι δανείζει επίσης τη φωνή της για το «Downtown», το τραγούδι που έκανε παγκόσμια επιτυχία η Πετούλα Κλαρκ το 1964 και ακούγεται στο τρέιλερ της ταινίας.



Το σενάριο της ταινίας, συνυπογράφει με την σεναριογράφο Κρίστι Γουίλσον - Κέιρνς ο σκηνοθέτης της ταινίας, Έντγκαρ Ράιτ. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2020, όμως αναβλήθηκε τελικά λόγω της πανδημίας και θα είναι διαθέσιμη στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο.

Δείτε το τρέιλερ:

Last Night in Soho - Official Teaser Trailer [HD] - In Theaters October




Ειδήσεις σήμερα: 

«Κουρέματα» ενοικίων: Αποζημιώσεις «δυο ταχυτήτων» σήμερα στους ιδιοκτήτες ακινήτων

Σε σταθερό ρυθμό αποσυμπίεσης το ΕΣΥ: Μειώνονται διασωληνωμένοι και εισαγωγές

Τραγωδία στα Χανιά: Τα αναπάντητα ερωτήματα - Τι ερευνούν οι αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης