Το ξέσπασμα της Καινούργιου για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τα κιλά της Παπαρίζου

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τα κιλά της Παπαρίζου

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

kainouriou-paparizou_0
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open ενοχλήθηκε πολύ από τα ειρωνικά σχόλια, που έγιναν κατά της τραγουδίστριας και δεν άντεξε, ξεσπώντας μέσα από την εκπομπή της.

«Έχω γίνει έξαλλη όχι μόνο με τα σχόλια στο twitter αλλά και γενικότερα με τα σχόλια που έγιναν για κάποια παραπανίσια κιλά της Έλενας Παπαρίζου. Ντροπή και αίσχος. Φτάσαμε σε σημείο τη γυναίκα που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα που είναι μια θεά μια καλλονή, μια υπέροχη προσωπικότητα, ταμπεραμέντο, που γέμισε τη σκηνή και ασχολούμαστε με το αν έχει πάρει κιλά και κάνουμε κάτι περίεργα σπλιτ. Τα θεώρησα υπερτραγικά.

Δεν υπήρχε λόγος για όλο αυτό, είναι ντροπιαστικό. Η κοπέλα ήταν εξαιρετική, θεά. Γέμισε όλο το στάδιο. Πιστεύω ότι ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από την ποπ σκηνή τα τελευταία χρόνια. Είναι πανέμορφη και η αύρα της είναι το κάτι άλλο. Τώρα αυτό που όλοι έχουμε γίνει κριτές και σχολιάζουμε αν κάποιος πήρε κιλά αν τον κολακεύει αυτό που φοράει αν η μύτη του είναι έτσι, αν έκανε πλαστική… Παιδιά λίγο στοπ, όποιος το κάνει αυτό δεν έχει ζωή και δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Είναι γελοίο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbm72914lofd-st)

Ειδήσεις σήμερα:


Κύκλωμα αποφυλακίσεων: Ελεύθεροι με «αναπηρία» 200 βαρυποινίτες σε 5 χρόνια

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: H θλίψη του Θεόδωρου, η ενδοοικογενειακή σύγκρουση και ο «πόλεμος» με τα παιδιά του

Survivor: Ο «καραγκιόζης» που έγινε «άξιος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης