Γιώργος Αρσενάκος: Αποκάλυψε πώς τα... βρήκαν Βίσση - Βανδή

Γιώργος Αρσενάκος: Αποκάλυψε πώς τα... βρήκαν Βίσση - Βανδή

Ο ceo της Panik μίλησε για τους καλλιτέχνες, την καριέρα του και άλλα πολλά

giorgos_arsenakos
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αρσενάκος. Ο ceo της Panik και κριτής του House of Fame μίλησε για την καριέρα του, για τους καλλιτέχνες ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το παρασκήνιο του παντρέματος της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή.

«Δεν αρκεί μόνο η φωνή. Η καριέρα θέλει και προσωπικότητα. Η καριέρα θέλει να έχεις άστρο, να αγαπάς αυτό που κάνεις, να έχεις πίστη, και να δουλεύεις», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος μίλησε για την αρχή της καριέρας του στον χώρο της δισκογραφίας.

«Στο δεύτερο έτος του Πανεπιστημίου κουράστηκα να πίνω μόνο καφέδες. Εκεί έκανα μια πρακτική… μέσα από τα περιοδικά γνώρισα αρκετούς ανθρώπους από τη δισκογραφική. Εκεί γνώρισα και τον Γιώργο Τσαλίκη που ήταν στο σκάσιμο τότε, στην αρχή άνοιγα απλά πόρτες», είπε.

Μετά άρχισε να κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Γιώργος Τσαλίκης μέχρι που έγινε μάνατζέρ του…To 2007 αποφάσισε να αφήσει τη νύχτα και να δουλεύει μέρα.

«Αγαπάω τους καλλιτέχνες. Δε μπορώ να πω κάτι κακό για αυτούς… Για τον καλλιτέχνη μου μπορώ να σκοτώσω. Ναι είμαι σκληρός στις διαπραγματεύσεις μου για αυτούς», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και συνέχισε: «Οι άνθρωποι της προβολής έχουν μια εγωπάθεια. Δε το λέω άσχημα. Όλη μέρα ασχολούνται με τον εαυτό τους και άλλα 40 άτομα της εταιρείας ασχολούνται μαζί τους. Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η εγωπάθεια. Όλοι ξέρουμε. Υπάρχει μια αυτογνωσία, το παρελθόν μας είναι άλλο. Όλοι περνούν τα πάνω και τα κάτω τους. Οι καλλιτέχνες περνούν τα κάτω τους με μια αξιοπρέπεια…. Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει τόσα, τον σέβεσαι, σέβεσαι το παρελθόν του για να υπάρχει μέλλον».

Στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία του με τον Πάρι Κασιδόκωστα και τη δημιουργία της Panik. «Ο Πάρις Κασιδόκωστας πίστεψε σε μένα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω μια εταιρεία. Μου άλλαξε τη ζωή, μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι τον έχω», είπε και ξεκαθάρισε ότι πλέον το φυσικό προϊόν έχει πεθάνει και όλα παίζονται στο Streaming και το Spotify. Εμείς κάναμε το μοντέλο 360, κάνουμε και το management των καλλιτεχνών. Αυτό μας βοήθησε να είμαστε βιώσιμοι… Κάνουμε και άλλα πράγματα… Για αυτό είναι Panik Entertainment Group…», εξήγησε.



Στην εκπομπή προβλήθηκαν και δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι. Για τον Γιώργο Αρσενάκο μίλησε όμως και η Ελένη Φουρέιρα με την οποία γνωρίστηκαν πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν ακόμα μέλος των Mystique.

«Πιστεύαμε και εγώ και η εταιρεία ότι η Ελένη Φουρέιρα έπρεπε να πάει στη Eurovision… Προσπαθήσαμε να πάει με την Ελλάδα, δε θέλανε, δεν είδαν το όραμά μας, δεν ξέρω τι έγινε. Ίσως έπαιξε ρόλο και η όλη παραφιλολογία γύρω από την καταγωγή της… Βγήκε με μια χώρα που δεν ήταν φαβορί, την Κύπρο και καταφέραμε αυτό που έγινε…», είπε ο ίδιος αμέσως μετά για την συμμετοχή της στη Eurovision το 2018 με την Κύπρο και συνέχισε λέγοντας: «Δεν με ενδιέφερε η καταγωγή της και δε με ένοιαζε. Δεν είχα ασχοληθεί, δεν ρώτησε ποτέ… Δεν είναι κάτι που αφορά το stage… Όταν έσκασε η κατάσταση ρώτησα, ενημερώθηκα, μου εξήγησε και της είπα πως όταν νιώσει έτοιμη να βγει να μιλήσει. Όταν το έκανε, απογειώθηκε».

Και ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε όμως με πολύ όμορφα λόγια για τον Γιώργο Αρσενάκο. «Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί, χαρισματικός άνθρωπος, έχει κουραστεί πολύ για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι ένας νέος άνθρωπος που διοικεί μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές στην Ελλάδα. Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του… Σε αγαπάω πάρα πολύ και σε σέβομαι», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Από τη συζήτηση βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο «πάντρεμα» Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή τις οποίες για χρόνια ακολουθούσε η φήμη μια άτυπης κόντρας. «Η ιδέα ήταν του Νίκου Κοκλώνη. Του λέω “ποιος μπλέκει, να βάλω τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου”; Τελικά τα καταφέραμε και αφού έγινε το τηλεοπτικό λέμε να το συνεχίσουμε και δισκογραφικά και σε κάποιο μαγαζί… Όταν έγινε δε το πίστευα ούτε εγώ… Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν βρεθεί ποτέ ούτε στην εταιρεία…», είπε. Ειδήσεις σήμερα:

Το «θρίλερ» των πλαστικών στήθους με ελαττωματικά εμφυτεύματα ξανά στο προσκήνιο

Ανοίγουν τα θερινά σινεμά - Οι επτά προτάσεις του Δημήτρη Δανίκα

Eurovision 2021: Η Ελλάδα στον τελικό με την υπέροχη Στεφανία και το «Last Dance»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης