Αγγελική sneak preview: Η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Κατερίνα ένα μυστικό για τον Δημήτρη και τη σοκάρει!

Αγγελική sneak preview: Η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Κατερίνα ένα μυστικό για τον Δημήτρη και τη σοκάρει!

Δραματικές οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο

Αγγελική | Τρίτη 22:00
Η Κατερίνα μετά και την ανακοίνωση του γάμου της με το Δημήτρη μετακομίζει στο σπίτι των Αργυρών παρά τις αντιρρήσεις της Αθηνάς για το όλο σχέδιο του Δημήτρη. Η Αγγελική παρατηρεί ότι ο Νικόλας συμπεριφέρεται λίγο περίεργα τελευταία και προσπαθεί να καταλάβει αν τον εκβιάζει με κάποιο τρόπο ο Δημήτρης.

Δεν καταφέρνει όμως να μάθει ότι ο Νικόλας έχει ακούσει ένα πολύ περίεργο τηλεφώνημα μεταξύ του Δημήτρη και του Γιάννη που τον προμήθευε παλιά ναρκωτικά. Ο Νικόλας πάει και τον συναντάει και ζητάει εξηγήσεις από τον Γιάννη. Η Ιωάννα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα για τον Δημήτρη και την σοκάρει.

Αυτή τη φορά η Κατερίνα είναι έτοιμη να ακούσει πραγματικά την αλήθεια για το Δημήτρη ή θα κρατήσει τη συνηθισμένη αμυντική της στάση; Η περιπέτεια υγείας της Λένας βοηθά τον Θωμά να συνειδητοποιεί πόσο την αγαπάει και να βάλει στην άκρη ό,τι ανήκει στο παρελθόν. Η κατάσταση της Λένας δίνει όμως και την ευκαιρία στην Ιωάννα να πλησιάσει τον Αποστόλη. Ο Αποστόλης όμως θα είναι θετικός σε αυτή την προσέγγιση;

Ο Ανδρέας κάνει μια συγκινητική έκπληξη στη Σοφία. Η Αθηνά προτείνει κάτι στον Στέφανο που θα τον εξοργίσει. Η Τζένη καταλαβαίνει ότι ευθύνεται ο Παύλος για τη σύλληψη του Χανδρινού και έρχονται σε σύγκρουση. Εκείνος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα για την κομπίνα που έστηναν και η Τζένη αποφασίζει να φύγει για να προστατευτεί.

Ο Παύλος εκμεταλλεύεται τη συμμετοχή του στη σύλληψη του Χανδρινού για να το παίξει σωτήρας της επιχείρησης και να γυρίσει το κακό κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Ο Χανδρινός δεν αντέχει την πίεση μετά την φυλάκισή του και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Δείτε το sneak preview 
Sneak Preview 129ep
Κλείσιμο

Δείτε το trailer
Αγγελική | Τρίτη 22:00

«ΑΓΓΕΛΙΚΗ», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Χαμό προκάλεσε η «βόμβα» του Ασημακόπουλου να βγάλει στον... τάκο τον Σάκη

Διεθνής Ημέρα Μουσείων σήμερα: Όλα ανοιχτά με ελεύθερη είσοδο

Όταν οι Πυξ Λαξ συνάντησαν τις «Μέλισσες» - Ακούστε το νέο τους τραγούδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης