Όταν οι Πυξ Λαξ συνάντησαν τις «Μέλισσες» - Ακούστε το νέο τους τραγούδι

Όταν οι Πυξ Λαξ συνάντησαν τις «Μέλισσες» - Ακούστε το νέο τους τραγούδι

Τραγουδούν ο Χρήστος Μάστορας με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

mellises
«Αν δεν υπήρχαν οι Πυξ Λαξ, ίσως να μην υπήρχαν οι ΜΕΛISSES» εξομολογείται ο Χρήστος Μάστορας.Και να που ήρθε οι στιγμή ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του να βρεθούν στο ίδιο στούντιο με το συγκρότημ,α – είδωλο των εφηβικών τους χρόνωνγια την ηχογράφηση του τραγουδιού «Να Mε Θυμηθείς», το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο album των Πυξ Λαξ με τίτλο «Μέσα Aπό Tις Φωνές Των Φίλων». 
Χρήστος Μάστορας, Πυξ Λαξ - Να Με Θυμηθείς (Official Music Video)


Το τραγούδι  ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι παίζουν και ως μουσικοί.   Ο Μπάμπης Στόκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΜΕΛΙSSES διασκευάζουν ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ. Προηγήθηκε, πριν τρία χρόνια η διασκευή του του «Γιατί» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, στο album «ΜΕΛΙSSES DUETS» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, με 24 τραγούδια περιλαμβάνεται το ντουέτο τους με τον Μπάμπη Στόκα στην επιτυχία «Το Κύμα», που είχε παρουσιαστεί στη σκηνή των βραβείων Mad VMA αποσπώντας θετικά σχόλια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης