Η Κόρτνεϊ Λαβ καταγγέλλει την κυκλοφορία του «Pam & Tommy» - «Ντροπή στη Λίλι Τζέιμς»

Η Κόρτνεϊ Λαβ καταγγέλλει την κυκλοφορία του «Pam & Tommy» - «Ντροπή στη Λίλι Τζέιμς»

Η τραγουδίστρια υπερασπίζεται τη φίλη της, Πάμελα Άντερσον και θεωρεί αποκρουστικό το να κυκλοφορήσει μία σειρά για το sex tape, που κατέστρεψε τη ζωή της

pam_courtney
Στο πλευρό της φίλης της, Πάμελα Άντερσον δήλωσε πως βρίσκεται η Κόρτνεϊ Λαβ, μετά τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της mini σειράς «Pam & Tommy».



Η σύντροφος του Κερτ Κομπέιν και επίσης, τραγουδίστρια εξήγησε πως η βιογραφική σειρά είναι προσβλητική προς το πρώην ζευγάρι, ενώ δε δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της. Να θυμίσουμε, ότι το «Pam & Tommy» εξετάζει την σχέση του ζευγαριού Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι, ενώ εστιάζει στο γάμο τους, 4 ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού και στο περιβόητο sex tape τους, που είχε κυκλοφορήσει χωρίς την συγκατάθεσή τους. Πρωταγωνιστές θα είναι η Λίλι Τζέιμς και ο Σεμπάστιαν Σταν.



Η Κόρτνεϊ Λαβ χαρακτήρισε την ιδέα «εξοργιστική», αν σκεφτεί κανείς πως αυτή η «αποκαλυπτική ταινία» ήταν που κατέστρεψε τη ζωή της φίλης της τότε. Όταν, μάλιστα, ζητήθηκε από την τραγουδίστρια να χρησιμοποιήσουν ένα εξώφυλλό της στο biopic, εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά, όπως αποκάλυψε.



Κλείσιμο
Αυτό που ενοχλεί την τραγουδίστρια περισσότερο, όπως εξήγησε, είναι πως η φίλη της βλέποντας την συγκεκριμένη σειρά θα χρειαστεί να ξαναζήσει την τραυματική εμπειρία, που τής άλλαξε τη ζωή. Η ίδια έκανε ένα post στο Facebook, όπου εκφράζει ανοιχτά την άποψη της, το οποίο όμως στην συνέχεια διέγραψε.

Έγραφε: «Το βρίσκω απολύτως τραγικό όλο αυτό. Όταν βγήκε η ταινία, έπαιζε παντού, μέχρι και στα στούντιο ηχογράφησης, αυτό έβλεπαν. Ήταν αηδιαστικό. Τότε απομάκρυνα από κοντά μου όλους όσους το συζητούσαν. Κατέστρεψε τη ζωή της φίλης μου. Ολοκληρωτικά. Ντροπή στη Λίλι Τζέιμς, όποια και αν είναι αυτή».

courtney_pamela


Το πρώην ζευγάρι δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα σχετικά με την κυκλοφορία της σειράς.

Ειδήσεις σήμερα

Κικίλιας: Τον Σεπτέμβριο ο διαγωνισμός για 4.000 προσλήψεις νοσηλευτών στο ΕΣΥ

Δίχως τέλος η αιματοχυσία στη Γάζα - Πάνω από 220 οι νεκροί του νέου κύκλου βίας 

Η οπτική ψευδαίσθηση που έγινε viral: Τι συμβαίνει με το «κορίτσι κολλημένο στο τσιμέντο»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης