Η Κόρτνεϊ Λοβ είχε συμμετοχή στην αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν!

Η Κόρτνεϊ Λοβ είχε συμμετοχή στην αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν!

Ο Χανκ Χάρισον με δηλώσεις του στο «Radar Online» καταλογίζει στην κόρη του μερίδιο ευθύνης στον θάνατο του θρυλικού τραγουδιστή των Nirvana - Θα αποκαλύψει όσα υποστηρίζει στο βιβλίο που γράφει

Η Κόρτνεϊ Λοβ είχε συμμετοχή στην αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν!
Aπρόσμενη εξέλιξη φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της αυτοκτονίας του θρυλικού ηγέτη των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, καθώς ο πατέρας της τότε συζύγου του, Κόρτνεϊ Λοβ, ετοιμάζει ένα βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι η κόρη του είχε σχέση με το τραγικό περιστατικό.

Ο Χανκ Χάρισον, πρώην μάνατζερ των Grateful Dead, δήλωσε πως «δεν μπορώ να αποδείξω πως εκείνη πάτησε την σκανδάλη, μπορώ όμως να αποδείξω την συμμετοχή της με μεγάλη βεβαιότητα». Τα σκληρά λόγια του πατέρα της, ο οποίος καταλογίζει στην Λοβ μερίδιο ευθύνης στον θάνατο του Κερτ Κομπέιν, έρχονται να «επιβεβαιώσουν» εν μέρει αυτό που από την πρώτη κιόλας στιγμή είχαν στο μυαλό τους εκατομμύρια οπαδοί των Nirvana.

Just prior to April 1994: Kurt Cobain of Nirvana (right) with wife Courtney Love and daughter Frances Bean Cobain



Κλείσιμο
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται στην επικαιρότητα δύο ημέρες από τη στιγμή που το τηλεπτικό δίκτυο CBS έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα σήμείωμα γραμμένο από τον Κομπέιν, λίγες ημέρες πριν από την αυτοκτονία του στις 8 Απριλίου 1994 (φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια) και ένα μήνα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από τον τόπο της αυτοκτονίας του θρυλικου τραγουδιστή.

Φανερά ενοχλημένος για τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια ο πρώην μάνατζερ ανέφερε στο RadarOnline πως «Κανείς μέχρι τώρα δεν έκανε την προφανή ερώτηση: Γιατί εμφανίστηκαν μετά από 20 χρόνια; Διότι η αστυνομία είχε αποφασίσει πως είναι αυτοκτονία πριν ακόμη βρει τις κατάλληλες αποδείξεις». Κάτι ύποπτο και τρομερό είχε συμβεί σε αυτή την υπόθεση και μπορεί οποιοσδήποτε να το καταλάβει αν διαβάσει πίσω από τα γράμματα την «πραγματική έννοια του σημειώματος σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία», προσθέτει ο Χάρισον.

Στο κομμάτι του σημειώματος που αποκαλύφθηκε, ο Κομπέιν,  αναφέρεται στην σύζυγό του, Κόρτνεϊ Λοβ, με μια ερώτηση παρόμοια με αυτές που απευθύνονται στους γάμους, «χαρακτηρίζοντάς» την ως «σκύλα».

Η ακριβής φράση έχει ως εξής: «Do you Kurt Cobain take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife, even when she's a bitch with zits and siphoning all (your) money for doping and whoring» («Εσύ, ο Κερτ Κομπέιν παίρνεις για νόμιμη κατεστραμμένη σύζυγό σου την Κόρτνεϊ Μισέλ Λαβ, ακόμα και όταν είναι μία σκύλα με σπυράκια, η οποία θα χρησιμοποιεί όλα σου τα λεφτά για ναρκωτικά και πορνεία;»)

Poetic play on words: This is the note that Kurt Cobain carried in his wallet that sarcastically mocked his marriage to wife Courtney Love


Ωστόσο, το χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο πορτοφόλι του Κομπέιν και αποδείχθηκε με στοιχεία γραφολογικής υφής ότι είναι γραμμένο από την Λοβ, δείχνει την ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ τους και τον παράξενο τρόπο που η χήρα εξέφραζε τα συναισθήματά της με «πλάκα» προς τον Κερτ. Αναφερόμενος στο επίμαχο σημείωμα ο πατέρας της Κόρτνεϊ δίνει την δική του εκδοχή και παραδέχεται πως ακόμη και αν είχε σαρκαστικό ύφος, φαίνεται ξεκάθαρα πως η σχέση τους είχε ήδη πάρει την κάτω βόλτα...

The two photos from the crime scene were released just days away from the 20th anniversary of Cobain’s April 5, 1994 suicide.


A box of shotgun shells are visible next to Kurt Cobain’s foot in a newly released photos from the Seattle Police Department 20 years after the Nirvana front man’s suicide.



The body of Nirvana lead singer Kurt Cobain is taken to a medical examiner's van.


HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES


Cobain’s driver’s license was inside his wallet at the site of the suicide.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης