Κλόε Καρντάσιαν: Πώς δημοσιοποιήθηκε η τρίτη - αλλά όχι φαρμακερή - απιστία του συζύγου της

Κλόε Καρντάσιαν: Πώς δημοσιοποιήθηκε η τρίτη - αλλά όχι φαρμακερή - απιστία του συζύγου της

Το μοντέλο, με το οποίο απάτησε την σύζυγο του  ο μπασκετμπολίστας των Σέλτικς Τρίσταν Τόμπσον, έκανε λόγο για κάτι «γρήγορο μεν, αλλά ωραίο»

khloe_tompson
Για τρίτη φορά έπεσε θύμα απιστίας του συζύγου της, Τρίσταν Τόμπσον, η Κλόε Καρντάσιαν. Μία νεαρή κοπέλα ονόματι Σίντνεϊ Τσέιζ , που ασχολείται με το μόντελινγκ, αποκάλυψε στο podcast με τίτλο «No Jumper» ότι συναντήθηκε με τον παίκτη των Boston Celtics, ενώ εκείνος ήταν ακόμα με την Κλόε Καρντάσιαν. Όπως είναι γνωστό, Καρντάσιαν και Τόμπσον έχουν μία πολυτάραχη συζυγική σχέση, με τον χωρισμό να δίνει τη θέση του στην επανένωση. 

Όπως ανέφερε το μοντέλο του Instagram στο συγκεκριμένο podcast, βρέθηκε με τον Τρίσταν Τόμπσον τον Ιανουάριο του 2021, θεωρώντας  ότι δεν ήταν παντρεμένος. Μάλιστα, είπε  ότι όταν τον ρώτησε αν είχε κάποια σχέση, εκείνος  το αρνήθηκε υποστηρίζοντας πως ήταν για καιρό μόνος.

Εκείνη υποστηρίζοντας ότι αρχικά δεν γνώριζε τίποτα για τη σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν, αφηγήθηκε ότι  προχώρησε σεξουαλικά  μαζί του. Όταν, όμως, αργότερα έκανε έρευνα στο Ίντερνετ για εκείνον, ανακάλυψε ότι το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και απομακρύνθηκε από τον μπασκετμπολίστα. 

The Blackout Girls Return To The Pod and It Gets Ridiculous


Όπως είναι λογικό, ο οικοδεσπότης της εκπομπής δεν πίστεψε αρχικά την κοπέλα, οπότε προχώρησε σε πιο «ιδιαίτερες» ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, την ρώτησε αν θα μπορούσε να τού πει πληροφορίες για την "κρυφή περιοχή" του παίκτη, με εκείνη να μη διστάζει στιγμή να απαντήσει, ενώ στην ερώτηση του για το πώς θα περιέγραφε την συνάντηση τους, το μοντέλο απάντησε: «Ήταν κάτι γρήγορο μεν, αλλά ωραίο!»

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως στο παρελθόν, ο διάσημος μπασκετμπολίστας και μέλος της οικογένειας των Καρντάσιανς είχε απατήσει την σύζυγο του με δύο γυναίκες, ενώ εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη τους. Η δεύτερη απιστία του αφορά στην κολλητή της Κάιλι Τζένερ, γεγονός που είχε προκαλέσει τότε σκάνδαλο για την διάσημη οικογένεια.


Δείτε την «πέτρα του σκανδάλου»:











Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: «Η Αμερική πάει ξανά μπροστά. Είναι καιρός να πληρώσουν οι πλούσιοι το δίκαιο μερίδιο που τους αναλογεί»

Survivor: Έφυγε ο Κώστας Παπαδόπουλος - Συνεχίζεται η μονομαχία Τριαντάφυλλου με Τζέιμς

Γερμανία: «Έκρηξη κρατήσεων» αναμένεται το καλοκαίρι - Ελλάδα και Κύπρος στους κορυφαίους προορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης