Οδηγός καλής ζωής, με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη - Τα θέματα υγείας που θα συζητηθούν

Οδηγός καλής ζωής, με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη - Τα θέματα υγείας που θα συζητηθούν

Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Μαΐου, στις 09:00

Kefalogiannis
Όσοι έχουν βιώσει κολικό, δύσκολα ξεχνούν τον πόνο που τους οδήγησε στον γιατρό. Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 στις 09:00 ειδικοί επιστήμονες λένε ότι ο κολικός του νεφρού πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα προκειμένου να προληφθούν οι επιπλοκές που μπορεί να έχει, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η λύση δεν είναι πάντα το χειρουργείο.

Στις άλλες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για την κοινωνικοποίηση, μαθαίνουμε τη διατροφική αξία του γιαουρτιού και απαντάμε στο ερώτημά σας αν πρέπει να αφαιρούνται όλοι οι όζοι του θυρεοειδούς.

H εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στις 09:00 ασχολείται με τις δίαιτες και την απώλεια βάρους αλλά… αλλιώς. Αρκούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο που ζούμε για να χάσουμε κιλά υποστηρίζουν οι επιστήμονες, και αυτό το αποδεικνύει με την δική του ιστορία ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος κατάφερε να χάσει 15 κιλά – και κυρίως να μην τα ξαναπάρει- οργανώνοντας απλά τη ζωή και τη διατροφή του.

Ακόμη, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία θέματα: τι μπορεί να σημαίνουν για την υγεία μας οι παθήσεις της γλώσσας, πώς θα γυμνάσουμε αποτελεσματικά χέρια και μπράτσα και όλα τα νεότερα για το μελάνωμα και την ανοσοθεραπεία.

Ειδήσεις σήμερα:

MasterChef: Οι τρεις μάγειρες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση


Άρση lockdown: Όλα όσα αλλάζουν την Παρασκευή σε μετακινήσεις και λιανεμπόριο


Η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο: Μια γιορτή γεμάτη Ελλάδα, Πειραιά και... Βαλμπουενά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης