Αλεξ Ροντρίγκεζ: Το λακωνικό σχόλιο για την επανασύνδεση των Bennifer

Αλεξ Ροντρίγκεζ: Το λακωνικό σχόλιο για την επανασύνδεση των Bennifer

Τι είπε ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ στη Page Six μετά το αρχικό σοκ

mpen-aflek-tzenifer-lopez
Τις τελευταίες μέρες η όπως φαίνεται επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ είναι από τα πρώτα θέματα που απασχολούν τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ. Ο πρώην της JLO Άλεξ Ροντρίγκεζ έπεσε από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης.

Ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ, εντοπίστηκε την Τρίτη, για πρώτη φορά και όπως είναι φυσικό ρωτήθηκε σχετικά.

Σύμφωνα με την «Page Six» ο Άλεξ καθόταν έξω από ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι, και όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα συναισθήματά του για το γεγονός, ο ίδιος αρκέστηκε να πει λακωνικά αλλά στοχευμένα: «Go Yankees».

Για όσους γνωρίζουν ήταν σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα των New York Yankees – και δυνατός αντίπαλος της αγαπημένης ομάδας του Μπεν Άφλεκ, τους Boston Red Sox.

O ηθοποιός είναι τόσο αφοσιωμένος στην ομάδα των Βoston Red Sox που ακόμα και για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Gone Girl», όπως ανέφερε στους New York Times, ο ίδιος αρνήθηκε να φορέσει το καπέλο των Yankees, όπως προέβλεπε το σενάριο.

Έχασε τα... λόγια του ο Άλεξ Ροντρίγκεζ: Σοκαρισμένος με την επανένωση Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ
Μετά την είδηση της επανασύνδεσης της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, μοιάζει να είναι εξίσου σοκαρισμένος όσο και οι θαυμαστές της.

Κλείσιμο
Ο 45χρονος πρώην παίκτης των Yankees φαίνεται να έχει μείνει έκπληκτος με το γεγονός ότι έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους η Τζένιφερ Λόπεζ επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της.

Μια πηγή κοντά στον παίκτη δήλωσε στο E! News: «Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι σοκαρισμένος που η J.Lo προχώρησε στη ζωή της. Πίστευε πραγματικά ότι θα έβρισκαν τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους και να είναι ξανά μαζί. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της για να συναντηθούν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Ροντρίγκεζ έχει ξαφνιαστεί με την επανένωση της Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ και έφτασε μάλιστα στο σημείο να της τηλεφωνήσει για να της πει ότι είναι «αναστατωμένος». Η πηγή εξήγησε: «Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ενδιαφέρεται να τα ξαναβρεί με τον Άλεξ. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της».
jennifer-lopez-alex-rodriguez-vanity-fair-december-2017-1
Ειδήσεις σήμερα:

MasterChef: Οι τρεις μάγειρες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση


Άρση lockdown: Όλα όσα αλλάζουν την Παρασκευή σε μετακινήσεις και λιανεμπόριο


Η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο: Μια γιορτή γεμάτη Ελλάδα, Πειραιά και... Βαλμπουενά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης