Adele: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της - Η εγκατάλειψη, οι κακές σχέσεις και η μεταμέλειά του

Adele: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της - Η εγκατάλειψη, οι κακές σχέσεις και η μεταμέλειά του

Η τραγουδίστρια είχε διακόψει κάθε επαφή μαζί του - Ήταν αλκοολικός και εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού, καθώς δεν μπορούσε να εξασκήσει πια το επάγγελμα του υδραυλικού

adelee
Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Adele, καθώς έχασε τη πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο 57χρονος Μαρκ Έβανς και η κόρη του δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις μεταξύ τους, καθώς η εγκατάλειψη της συζύγου του και του παιδιού του στοίχησε σε όλους. Μάλιστα, η Adele είχε δηλώσει πως ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το γεγονός ότι ουσιαστικά τούς «παράτησε».

adele_father


Η μόνη τους επικοινωνία ήταν πρόσφατα, όταν και διαφώνησαν έντονα σχετικά με τη συνέντευξη, που έδωσε ο ίδιος αναφερόμενος στην κόρη του. Τότε, η τραγουδίστρια έκοψε κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί του. Στη δήλωση του είπε: «Η κόρη μου παλεύει να βρει την αγάπη, γιατί έχει "θέματα εγκατάλειψης"» και προφανώς αυτή η αποκάλυψη δεν άρεσε στην Adele, ιδιαίτερα εφόσον ο ίδιος δεν ανέλαβε καμία ευθύνη.

Ο πατέρας της είχε εγκαταλείψει την οικογένεια του, όταν η Adele ήταν μόλις 3 ετών. Ήδη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού και είχε παραδεχτεί πως για την κόρη του ήταν μόνο ένας «σάπιος πατέρας». Σε συνέντευξη του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να έχει αμφιβολία ότι θέλω να τη δω, να μάθω αν είναι καλά και να τής δείξω ότι θέλω και χρειάζομαι να παίξω ένα ρόλο στη ζωή της, διαφορετικό από αυτόν που είχα, του σάπιου πατέρα».

Κλείσιμο
mark_evans

Η ίδια παρ' όλα αυτά περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους γονείς του πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό της, Κάμερον. Όταν όμως, πέθανε ο παππούς της το 1999, ο πατέρας της ξεκίνησε να πίνει περισσότερο και τότε οι σχέσεις τους χειροτέρεψαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις, που είχε κάνει λίγο καιρό πριν διαγνωστεί με καρκίνο, ήθελε να επανορθώσει για τον άσχημο τρόπο, που είχε φερθεί στην οικογένεια του. «Ήμουν ένας σάπιος πατέρας. Έπινα δύο λίτρα βότκα και 7 ή 8 ποτήρια μπύρα. Νιώθω ντροπή. Το μόνο που θέλω είναι την κόρη μου πίσω», είχε αναφέρει στο παρελθόν.

Οι φίλοι του επίσης στήριξαν το γεγονός ότι έχει αλλάξει, ενώ ανέφεραν ότι επιθυμούσε να γίνει «ένας φυσιολογικός παππούς για τα εγγόνια του». Μάλιστα, ένας φίλος του είχε δηλώσει πως η ζωή του Μάρκ Έβανς ποτέ δεν είχε νόημα, καθώς ζούσε σε μία μόνιμη μέθη. «Δεν έχει ζωή, απλά υπάρχει», είχε πει χαρακτηριστικά.

adele_son


Ο άτυχος Μάρκ Έβανς πριν πεθάνει, ευελπιστούσε ότι θα κατάφερνε να τα βρει ξανά με την κόρη του, ενώ τής έστελνε γράμματα σε καθημερινή βάση, ζητώντας να δει τον εγγονό του.





Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown: Τι αλλάζει στη ζωή μας από την Παρασκευή – Μετακινήσεις, SMS, λιανεμπόριο και τουρισμός

Σε υψηλά επίπεδα εμβολιασμοί αλλά και... εισαγωγές - Ποια είναι η τακτική του mix&match στους εμβολιασμούς

«Ώρα μηδέν» για τον Φιλιππίδη: Ο εισαγγελέας αποφασίζει αν θα ασκηθεί δίωξη για βιασμό και για απόπειρες βιασμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης