Τζένιφερ Λόπεζ: Η εντυπωσιακή on stage εμφάνιση με την μητέρα της - Δείτε το βίντεο

Τζένιφερ Λόπεζ: Η εντυπωσιακή on stage εμφάνιση με την μητέρα της - Δείτε το βίντεο

Τραγούδησε με την μητέρα της on stage στην συναυλία, που διοργάνωσε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι για την συγκέντρωση χρημάτων για τη δίκαιη διανομή των εμβολίων σε χώρες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα

jlo_mother
Μία εντυπωσιακή εμφάνιση μαζί με τη μητέρα της έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ στη συναυλία «Global Citizen's VAX Live: The Concert to Reunite the World».

Η σταρ ανέβηκε στην σκηνή στις 2 Μαΐου δύο φορές, μία μόνη της και μία με την συντροφιά της μητέρας της, Γουαδελούπη. Μίλησε για την καραντίνα, την οποία οι δύο γυναίκες πέρασαν μαζί και τόνισε ότι ήταν εκείνη, που τήν ενέπνευσε για το τραγούδι, που επέλεξε.

jlo_guadelupe


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πριν την ερμηνεία του «Sweet Caroline», η μητέρα της ήταν η αφορμή για αυτή την επιλογή: «Όταν σκεφτόμουν τι θα τραγουδήσω απόψε, θυμήθηκα το τραγούδι που μού έλεγε η μητέρα μου, όταν ήμουν μωρό». Όταν έφτασε στη μέση του τραγουδιού, έκανε μία ευχάριστη έκπληξη φωνάζοντας τη μητέρα της στην σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί.

Κλείσιμο
Η Γουαδελούπη με τη σειρά της, ξάφνιασε την κόρη της, αλλάζοντας τους στίχους στο φινάλε του τραγουδιού και αντί για «Sweet Caroline», εκείνη είπε «Sweet Jennifer».

Η διάσημη τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί αυτή την σημαντική για εκείνη στιγμή με τους θαυμαστές της στο λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Πόσο μοναδική και γλυκιά είναι η στιγμή, που τραγουδάω μπροστά στο κοινό μου στο #VaxLive με τη μητέρα μου».










Ειδήσεις σήμερα: 

Financial Times: «Εκτόξευση» του ελληνικού ΑΕΠ με αύξηση από 12% έως 18% προβλέπουν οι διεθνείς οίκοι

Δικάζεται στις 14 Μαΐου ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης - Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την Παρασκευή

Ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου: «Μου επιτέθηκαν και ανήλικοι μαθητές» λέει στο protothema.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης