Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το φόρεμα της έγινε sold out μέσα σε 12 ώρες

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το φόρεμα της έγινε sold out μέσα σε 12 ώρες

Τα χνάρια της μητέρας της ακολουθεί η 6χρονη πριγκίπισσα - Οι στυλιστικές επιλογές της Κέιτ Μίντλετον εμπνέουν τις γυναίκες όλης της Αγγλίας

charlotte
Στο νέο fashion φαινόμενο δείχνει μετατρέπεται το δεύτερο παιδί της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ακριβώς όπως η μητέρα της.

Το γεγονός, που προκαλεί εντύπωση και είναι γνωστό στην Αγγλία -και όχι μόνο- ως «Kate effect» αφορά στα σύνολα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, τα οποία γίνονταν sold out, αμέσως μετά από κάθε εμφάνιση της. Τώρα, λοιπόν, φαίνεται ότι το ίδιο ισχύει και με την 6χρονη κόρη της.

Μετά την ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Instagram για τα 6α γενέθλια της κόρης τους, το μπλε φόρεμα με τα λουλούδια, που φορούσε στη φωτογραφία η Σάρλοτ έγινε άφαντο σε όλα τα καταστήματα.



Μέσα σε 12 ώρες από την δημοσίευση της φωτογραφίας, το φλοράλ παιδικό φόρεμα της σχεδιάστριας παιδικών ρούχων Ρασέλ Ράιλι έγινε sold out. Mάλιστα, η ίδια η σχεδιάστρια δήλωσε στο περιοδικό «Hello!» ότι πρόκειται για το κομμάτι, που έγινε sold out πιο γρήγορα από όλα στην ιστορία του διάσημου brand και για το λόγο αυτό φρόντισε να γίνουν προπαραγγελίες, για όσους δεν πρόλαβαν να το αποκτήσουν.

Κλείσιμο


Όπως αποδεικνύεται, η μικρή πριγκίπισσα μπορεί φυσιογνωμικά να μοιάζει περισσότερο στην βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όμως η αισθητική της ταιριάζει περισσότερο με αυτήν της μητέρας της.







Ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη: Η Μελίντα Γκέιτς μιλούσε με δικηγόρους διαζυγίων από τον Οκτώβριο του 2019 - Τι είχε συμβεί τότε;

Μόνο για εμβολιασμένους: Ποιες δραστηριότητες θα ξεκινήσουν άμεσα - Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση

Πτήση Θεσσαλονίκη- Αθήνα: Γλίτωσε την μήνυση ο σάτυρος επιβάτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης