Ο Παύλος Γαλακτερόςμετά τη συμμετοχή του στο Survivor βρίσκεται στην Ελλάδα και στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων.
Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέστεψε στα πάτρια εδάφη την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς χθες η μικρή του αδερφή Σοφία είχε τα γενέθλιά της! Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου έκλεισε τα 7 της χρόνια και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη που γιορτάζει τη σημερινή μέρα μαζί με τον αδερφό της.
«Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά», έγραψε στην ανάρτησή του.
«Τα ωραιότερα γενέθλια που θα μπορούσε να ονειρευτεί. Να κλείνει τα 7 παρέα με τον άνθρωπο που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο. Χρόνια πολλά λουλουδάκι μας μικρό! Ξανά και για πάντα μαζι!» έγραψε στα social media η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).