Ο Παύλος Γαλακτερός επέστρεψε την πιο κατάλληλη στιγμή

Ο Παύλος Γαλακτερός επέστρεψε την πιο κατάλληλη στιγμή

Η ανάρτησή του στο Instagram

Pavlos_Galakterow
Ο Παύλος Γαλακτερός μετά τη συμμετοχή του στο Survivor βρίσκεται στην Ελλάδα και στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέστεψε στα πάτρια εδάφη την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς χθες η μικρή του αδερφή Σοφία είχε τα γενέθλιά της! Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου έκλεισε τα 7 της χρόνια και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη που γιορτάζει τη σημερινή μέρα μαζί με τον αδερφό της.

«Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά», έγραψε στην ανάρτησή του.



«Τα ωραιότερα γενέθλια που θα μπορούσε να ονειρευτεί. Να κλείνει τα 7 παρέα με τον άνθρωπο που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο. Χρόνια πολλά λουλουδάκι μας μικρό! Ξανά και για πάντα μαζι!» έγραψε στα social media η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.



Ειδήσεις σήμερα:

Γκάρι Κούπερ: Ένας θρυλικός γόης, ένας μάγκας, στα σαλόνια του Χόλιγουντ

«Family Home»: Μια διεθνής ταινία θρίλερ γυρισμένη στις γειτονιές της Αθήνας

Survivor: Η… πριγκιπική νίκη και η «βόμβα» του Τριαντάφυλλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης