Τέλος το Grey's Anatomy για τον Τζέσε Ουίλιαμς

Τέλος το Grey's Anatomy για τον Τζέσε Ουίλιαμς

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά επί 12 σεζόν

jesse_williams
Αποχωρεί από το Grey's Anatomy έπειτα από 11 χρόνια ο Τζέσε Ουίλιαμς. Ο γιατρός Τζάκσον Έιβερι, τον οποίο υποδύεται, θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση στη σειρά στις 20 Μαΐου.

jesse


Ο ίδιος δήλωσε στο Ε!News πως είναι ευγνώμων για την εμπειρία του να είναι μέλος της οικογένειας του Grey's Anatomy. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις αμέτρητες ευκαιρίες, που μου έδωσε η Σόντα Ράιμς, το κανάλι, το στούντιο, οι συνάδελφοι ηθοποιοί και το υπέροχο συνεργείο μας Κρίστα, Έλεν και Ντέμπι».

Σε συνέχεια της δήλωσης του ευχαρίστησε τον κόσμο, που τόν στηρίζει για τόσα χρόνια: «Ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και άνθρωπος έχω υπάρξει πολύ τυχερός για όλα αυτά, που έμαθα από τόσο ανθρώπους. Ευχαριστώ τους καταπληκτικούς θαυμαστές μου, που μού δίνουν όλη αυτή την ενέργεια και με εκτιμούν σε αυτόν τον κόσμο, που μοιραζόμαστε».

Κλείσιμο


Σε αντίστοιχη δήλωση της, η παραγωγός της σειράς, Κρίστα Βέρνοφ είπε για τον Τζέσε Ουίλιαμς: «Είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης και ακτιβιστής. Το ότι παρακολουθώ τα τελευταία 11 χρόνια την εξέλιξη του και μπροστά και πίσω από την οθόνη, είναι πραγματικά δώρο για εμένα. Φέρνει στην δουλειά του τόσο βάθος, καρδιά και εξυπνάδα. Θα μας λείψει πολύ και εκείνος και ο Τζάκσον Έιβερι, που τόν υποδύθηκε άψογα εδώ και τόσα χρόνια».








Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;»: Viral το βίντεο με το «φλερτ» του 51χρονου «Τσάντλερ» με 19χρονη

Μέση Ανατολή: Κατάρ, Τουρκία και Ιράν τάσσονται υπέρ της έναρξης συνομιλιών

Σε Ακρόπολη, Φάληρο και Ν. Σμύρνη είχε «ξαναχτυπήσει» ο 22χρονος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης