Survivor - Ηλίας Μπόγδανος: Μετά τα φιλιά στο στόμα με τον Τριαντάφυλλο ήρθε η καταδίκη στο Twitter

Survivor - Ηλίας Μπόγδανος: Μετά τα φιλιά στο στόμα με τον Τριαντάφυλλο ήρθε η καταδίκη στο Twitter

Οι χρήστες τον… κατηγορούν για στρατηγική, έλλειψη μυαλού και αναφέρουν πως είναι ο νέος Αλέξης Παππάς - Ποιος είναι ο τραγουδιστής που κινδυνεύει να χάσει τη δημοφιλία του

bogdanos-art
Κάθε κίνηση, κάθε κουβέντα μετράει τώρα που η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor έχει αρχίσει. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρίσκεται ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού ριάλιτι επίβιωσης.

O λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο που σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter ξεκίνησε σαν άλλος Ντάνος και κινδυνεύει να γίνει Αλέξης Παππάς. Μια τα ξεβρακώματα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και μια τα φιλιά στο στόμα με τον μέχρι πρόσφατα εχθρό Τριαντάφυλλο δεν θέλουν και πολύ για να χάσει ο τραγουδιστής τη δημοφιλία του και να μετατραπεί στο... μαύρο πρόβατο του Άγιου Δομίνικου.

Τα "πέταξαν" Ασημακόπουλος και Ηλίας

Το φιλι στο στομα Τριανταφυλλος Μπογδανος SURVIVOR GREECE 2021


Κλείσιμο
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε τον Μπόγδανο ότι έχει στρατηγική και πως ήδη έχει πάρει τη θέση του Αλέξη Παππά.

Το Twitter που παρακολουθεί φανατικά τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίμινο δεν χάνει ευκαιρία και «δικάζει» τον τραγουδιστή. Κάνει λόγο για στρατηγική ενώ πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για έλλειψη μυαλού…

Χαρακτηριστικά είναι τα τιτιβίσματα που ακολουθούν

Ποιος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος: Από το YFSF στο Survivor

Το κοινό είχε γνωρίσει καλύτερα τον Ηλία Μπόγδανο μέσα από τη συμμετοχή του στο YFSF. Εκεί, είχε ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις, σε μία εκ τις οποίες είχε υποδυθεί την Billie Eilish. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του είχε στείλει μήνυμα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO. Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.



Με την μπάντα του έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα όπως: Robbie Williams, David Guetta και Wiz Khalifa.

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, μερικά από τα οποία είναι: Rockwave, Eject και Exit Festival.

Ο αθλητισμός αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία, καθώς έχει ασχοληθεί με το τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor.



O Ηλίας Μπόγδανος συμμετείχε και στο Your Face Sounds Familiar μαζί με την Τάνια Μπρεάζου με τις φήμες να τους ήθελαν ζευγάρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης