Cook Beef: Η πιο ανατρεπτική μαγειρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

Cook Beef: Η πιο ανατρεπτική μαγειρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης


Πιο δημιουργικοί από ποτέ και με το γνωστό πλέον αστείρευτο χιούμορ τους οι πέντε αγαπημένοι σεφ μας βάζουν  στην κουζίνα και στην παρέα τους. Απόψε στις 18:30 στο Star, απογειώνουν τη διάθεση μας με τις νέες συνταγές και τις καινούργιες περιπέτειές τους,

cook_beef_main

Ο Νίκος Θωμάς, o Σταύρος Βαρθαλίτης, o Μάνος Σαρρής, o Χρήστος Γλωσσίδης και o Σάββας Ληχανίδης παρουσιάζουν εύκολες και νόστιμες συνταγές, μαγειρικά tips και λύσεις στο 4ο επεισόδιο του Cook Beef που τα έχει όλα! 

Πιο συγκεκριμένα, τώρα που ο καιρός μας χαμογελάει και η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά οι πέντε σεφ πηγαίνουν όλοι μαζί μια βόλτα στην εξοχή και συγκεκριμένα σε μία φάρμα όπου ζουν ξεκαρδιστικές στιγμές.

Στο φιλόξενό σπίτι τους-στούντιο, μας προτείνουν μαγειρικές λύσεις δημιουργικότητας και νοστιμιάς χρησιμοποιώντας φαγητά που μπορεί να έχουν περισσέψει σε μια κουζίνα.

Κλείσιμο
Επειδή όμως το μόνο που δεν μένει ποτέ πάνω από μια μέρα σε ένα σπίτι, ειδικά όταν είμαστε με φίλους, είναι το γλυκό, ο Νίκος με τον Σάββα φτιάχνουν το πιο αγαπημένο junk γλυκό μικρών και μεγάλων. Εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα νόστιμα donuts!

Cook Beef επεισόδιο 4 απόσπασμα 3

Τελικά στη βόλτα στη φάρμα τίποτα δεν πάει όπως το περίμεναν οι πρωταγωνιστές μας, εκτός βέβαια από τη λαχταριστή φριτάτα, που ετοιμάζει ο Νίκος.

Ο Μάνος μαγειρεύει μια ζεστή σαλάτα με λαχανίδα και αυγοτάραχα δείχνοντάς μας πως μια λαχανίδα μπορεί να αποκτήσει τρομερό ενδιαφέρον αν την εντάξουμε στη διατροφή μας με δημιουργικό τρόπο.
Cook Beef επεισόδιο 4 απόσπασμα 2

Η ώρα της μάχης
Η πιο διασκεδαστική νέα μαγειρική κόντρα, δηλαδή το διάσημο beef, ξεκινάει με την ατμόσφαιρα να είναι πραγματικά ηλεκτρισμένη! Ο Σταύρος και ο Σάββας (νικητής για δεύτερη φορά αφού είχε επικρατήσει εναντίον του Χρήστου στα προηγούμενα επεισόδια) καλούνται να αντιγράψουν ένα πιάτο του Νίκου Θωμά αλλά η αποστολή τους δεν αποδεικνύεται καθόλου εύκολη. Οι δύο «μαχητές» τιμωρούνται για κάθε λάθος που κάνουν αλλά συνεχίζουν να περνάνε καλά.

Ποιος θα αντέξει άραγε μέχρι τέλους και θα δημιουργήσει το καλύτερο αντίγραφο πιάτου;
Cook Beef επεισόδιο 4 απόσπασμα 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης