Ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη.Η παρουσιάστρια πριν από μερικές μέρες είχε κάνει γνωστό μέσα από τα social media ότι νόσησε από COVID-19 και πως βρισκόταν σε καραντίνα στο πατρικό της σπίτι.
Τόσο ο σύζυγος, όσο και η κόρη της Αλεξάνδρα δεν κόλλησαν καθώς η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να απομακρυνθεί από κοντά τους για να τους προστατεύσει. Πλέον επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Από χθες το πρωί βρέθηκε κανονικά στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Δρόμος 89,8 fm» για την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Νικόλα Ράπτη.
Η Ελεονώρα δημοσίευσε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως γύρισε πίσω στη δουλειά.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.