Γιώργος Καράβας: Σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM - Δείτε το βίντεο

Γιώργος Καράβας: Σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM - Δείτε το βίντεο

Τι είπε ο coach των μοντέλων του GNTM για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά; - Τι άλλες εκπλήξεις να περιμένει το κοινό από το νέο κύκλο του ριάλιτι;

καραβας
Την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από τον επόμενο κύκλο του Greece's Next Top Model κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Καράβας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του το κανάλι του Star, το διεθνούς φήμη μοντέλο, Βίκυ Καγιά δε θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, αλλά θα συνεχίσει με το Shopping Star, καθώς και θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου Dancing with the stars.

Ο coach των μοντέλων του GNTM επιβεβαίωσε πως ο ίδιος θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στο ριάλιτι μόδας, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Βίκυ Καγιά.

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος, που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι, που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό. Σαφέστατα θα μου λείψει. Δεν το γνώριζα. Και εγώ το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο τύπου του καναλιού», σχολίασε ο Γιώργος Καράβας.

Ακόμα, μίλησε για άλλες ενδεχόμενες αλλαγές, που μπορεί να γίνουν στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι: «Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει. Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά»


Δείτε όσα δήλωσε:

Καράβας:Θα μου λείψει η Β. Καγιά από το GNTM, το έμαθα λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση|Έλα Χαμογέλα








Ειδήσεις σήμερα

Πάτρα: Μολότοφ σε χώρο στάθμευσης οχημάτων της Αστυνομίας

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιπππου: Οι ενδυματολογικές επιλογές και η «σημειολογία» των κοσμημάτων

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 0-4: «Μπλαουγκράνα» τεσσάρων αστέρων! - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης