Νένα Χρονοπούλου: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του Άλκη Κολλάτου

Νένα Χρονοπούλου: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του Άλκη Κολλάτου

«Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος και η αγνή ψυχή του βρίσκεται στον παράδεισο» αναφέρει η ηθοποιός και στέλνει τα συλλυπητήρια της στον πατέρα του

Nena_Xronopoulou_Exof
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Άλκη Κολλάτου, που «έφυγε» από τη ζωή στα 44 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, που όλα αυτά τα χρόνια έδινε τη δική του μάχη στο πλευρό του παιδιού του που έπασχε από αυτισμό, είναι συντετριμμένος.

Η Νένα Χρονοπούλου, που μέσα από τα μάτια του γιου της, Χρήστου, είδε τον Άλκη του Δημήτρη Κολλάτου, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, για όσα αισθάνεται για τον χαμό του γιου του σκηνοθέτη, όπως και όσα βιώνουν οι γονείς παιδιών ΑμεΑ. Η ηθοποιός εξέφρασε παράλληλα τους φόβους της για το αύριο χωρίς αυτούς.

«Η θλίψη που μπορεί να νιώσει ένας γονιός που θα κλάψει για τον θάνατο του σπλάχνου του είναι απέραντη και αξεπέραστη. Όταν αυτό το παιδί έχει χαράξει τη ζωή σου και την πορεία της εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του, τότε ο χαμός του σημαίνει και τον δικό σου χαμό. Ο Δημήτρης Κολλάτος, ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη της ιδιαιτερότητας του γιου του, ένας άνδρας και πατέρας σταθμός και παράδειγμα για όλους μας, σήμερα πονάει όσο κανείς, γιατί άδειασε η αγκαλιά του.

Ο Άλκης πέταξε μακριά του και βρίσκεται πλέον μαζί με τους υπόλοιπους αγγέλους. Είμαι απολύτως σίγουρη πως αυτός ο πόνος έχει μαζί και την αίσθηση της λύτρωσης για την αποφυγή μιας μεγάλης αμαρτίας… Ας μη ξεχνάμε πως ο κ. Κολλάτος τόλμησε κάποτε να πει δημόσια για τον “θάνατο”, όλα όσα εμείς οι υπόλοιποι θέλουμε να πούμε, αλλά δεν τολμάμε.

Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος και η αγνή ψυχή του βρίσκεται στον παράδεισο, κ. Κολλάτε. Θερμά συλλυπητήρια, έπραξες μοναδικά και υποδειγματικά όλα σου τα χρόνια, γι’ αυτό και όσο τραγικό και αν είναι το γεγονός του χαμού του πολυαγαπημένου σου γιου, του Άλκη, σήμερα γνωρίζεις πλέον, πως μετά από τον δικό σου χαμό, κανένας δε θα μπορέσει να τον βλάψει. Δεν έχεις πια αυτή τη μαύρη αγωνία που έχουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι… Κουράγιο κ. Κολλάτε, είναι πολύ μικρά τα λόγια μπροστά στο μεγαλείο της δύναμής σας».

Ειδήσεις σήμερα:

Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Λύκεια

Πελώνη: Νωρίτερα στην Ελλάδα 1,2 εκατ. εμβόλια μετά τη συμφωνία της ΕΕ με την Pfizer

Από Δευτέρα τα self test στα φαρμακεία: Ποιους εργαζομένους αφορά - Πώς θα δηλώνονται τα αποτελέσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης