Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τρολάρει» τις φήμες χωρισμού της από τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τρολάρει» τις φήμες χωρισμού της από τον Snik

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι» και αναφέρθηκε στις φήμες και τα δημοσιεύματα

ilianafoto94-682x384
Φήμες και δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους και μάλιστα ο χωρισμός είναι προ των πυλών.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από την καθημερινή της εκπομπή «Pop Up», θέλησε κατά την έναρξη να διαψεύσει αυτές τις φήμες, λέγοντας πως είναι όλα καλά με τον γνωστό τράπερ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με χιουμοριστικό τρόπο και με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι» και αναφέρθηκε στις φήμες και τα δημοσιεύματα.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά.

Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Πρω1νό η Νάνσυ Παραδεισανού υποστήριξε πως, μετά από επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου, η μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση της με τον Snik και για αυτό το λόγο ανέφερε η παρουσιάστρια το όνομα της μάνατζέρ της.

Δείτε το βίντεο: 

Κλείσιμο
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "αδειάζει" το Πρωινό για το «χωρισμό» από τον Snik



Ειδήσεις σήμερα:

Να καταθέσει περίγραμμα λύσης στην πενταμερή διάσκεψη για το Κυπριακό ζητούν πολίτες από τον Αναστασιάδη

Συνάντηση δικαστών με Τσίπρα και Κουτσούμπα για επίκαιρα θέματα της Δικαιοσύνης

Πέθανε ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης