Ίγκι Ποπ: Θα πρωταγωνιστήσει σε μαύρη κωμωδία

Ίγκι Ποπ: Θα πρωταγωνιστήσει σε μαύρη κωμωδία

Πού θα δούμε τον διάσημο τραγουδιστή της πανκ 

iggy
Το καστ της κωμωδίας με τίτλο «Blue Iguana» θα συμπληρώσει ο Ίγκι Ποπ. Ο πανκ τραγουδιστής θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως Έντουαρντ, ένας πλούσιος αρχηγός μίας πολυμελούς οικογένειας.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Καναδός Τζέρεμι ΛαΛοντ, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στα Νησιά Κέιμαν. Πρόκειται για την πρώτη παραγωγή, που αποτελεί συνεργασία της καναδικής εταιρίας Productivity Media και της αμερικανικής Darius Films.


O διευθύνων σύμβουλος της Productivity Media, Γουίλιαμ Τζ. Σάντορ και ο πρόεδρος της Darius Films, Νίκολας Τάμπαροκ, αναφέρουν σε δήλωσή τους: «Είμαστε περισσότερο από εκστασιασμένοι που θα έχουμε τον θρυλικό Ίγκι Ποπ στο καστ της ταινίας».

Πρόσθεσαν επίσης: «Ενώ είναι καθαρή σύμπτωση με τη συμμετοχή του στην ταινία, το όνομά του προέρχεται από τη λέξη iguana, οπότε δεν θα υπήρξε καταλληλότερος για να συμμετάσχει στο καστ μαζί με άλλους σταρ. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του».

Κλείσιμο
Το καστ με τον Ίγκι Ποπ συμπληρώνουν και οι Μπομπ Σάγκετ, Τζοέλ Ντέιβιντ Μουρ, Τζέισον Τζόουνς και άλλοι.

Η πλοκή της ταινίας ξεκινά με τον θάνατο του Έντουαρντ. Ο γιος του, Ντάνιελ, έρχεται αντιμέτωπος με μια αλυσίδα ατυχών γεγονότων. Ενώ το αρχικό του σχέδιο είναι να επανασυνδεθεί με τα χαμένα του αδέλφια, οι δυσκολίες ξεκινούν να παρουσιάζονται μία μία, όταν ανακαλύπτει ότι ουσιαστικά όλοι θέλουν να τον σκοτώσουν για να αποκτήσουν την κληρονομιά, που τού άφησε ο πατέρας του.




Ειδήσεις σήμερα: 

Survivor - Πάνος Καλίδης: Ρωτήθηκε για τη σχέση Μαριαλένας - Σάκη και ήρθε σε άβολη θέση

Κωπηλασία: Ο Στέφανος Ντούσκος πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Eurostat: Ο κορωνοϊός κόβει πάνω από ένα χρόνο ζωής στους Ευρωπαίους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης