MEGA: Συζητά την πώληση του «Σιωπηλού Δρόμου» σε πλατφόρμα του εξωτερικού

MEGA: Συζητά την πώληση του «Σιωπηλού Δρόμου» σε πλατφόρμα του εξωτερικού

Με μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό από 17,1- 18,4% ο «Σιωπηλός Δρόμος» τράβηξε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το ενδιαφέρον του κοινού

Siopilos_Dromos1
Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Σιωπηλού Δρόμου», φαίνεται πως το Mega κατάφερε να ανεβάσει ψηλά τον πήχυ για τις ελληνικές σειρές. Η υψηλή τηλεθέαση (μόνο το Survivor κατάφερε να ξεπεράσει τον «Σιωπηλό Δρόμο») ήταν η επιβράβευση για την επιλογή του καναλιού να επενδύσει στο σίριαλ. Το ιδιο και η υποδοχή του κοινού στα social media. Οπως έγραψε με χιούμορ ένας χρήστης του Twitter «Netflix, I d love to speak to your Manager!».

Με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 17,1%-18,4% για τα πρώτα τρία τέταρτα, καθώς από τις 21:45 έως τις 22:00 προβλήθηκαν κυρίως διαφημίσεις- ο Σιωπηλός Δρόμος ύψωσε το ανάστημά του στο Survivor, το οποίο βέβαια συγκέντρωσε 34,2% στη συνολική διάρκεια προβολής του και 21,8% στα πρώτα τρία τέταρτα που έπαιζαν απέναντι.

Στο σύνολο, το νέο σίριαλ του Mega κινήθηκε γύρω στο 15%, ενώ στο ίδιο διάστημα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο 22%.

Το Mega, τιμώντας την κληρονομιά του στην υψηλού επιπέδου ελληνική μυθοπλασία, παρουσίασε μια παραγωγή που η διαφορά της φάνηκε ακόμη και από τους τίτλους της αρχής- μια  δημιουργική δουλειά σε 3d περιβάλλον με ένα πολύ δυνατό μουσικό θέμα.

Ολη η μουσική της σειράς (συνθέσεις του Ted Ρέγκλη που βραβεύτηκε με Οσκαρ για τα «Παράσιτα») ντύνει μαγικά τις σκηνές και συμβάλλει καθοριστικά στην ατμόσφαιρα μυστηρίου. Η σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη δίνει χώρο στο σενάριο να αναπτυχθεί αριστοτεχνικά χτίζοντας το ενδιαφέρον αλλά και αναδεικνύει τις ερμηνείες των ηθοποιών. Λούλης, Περλέγκας, Καφετζόπουλος, Παπαδοπούλου, Τσιλίκα, Αλικάκη, Λάλος, όλοι είναι εξαιρετικοί.

Το Mega με τον «Σιωπηλό Δρόμο» απευθύνεται στον Έλληνα τηλεθεατή που εχει την ευκαιρία πλέον να βλέπει εξαιρετικές ξένες σειρές με κινηματογραφικές προδιαγραφές και έχει αυξημένες απαιτήσεις και από την εγχώρια παραγωγή. Ο «Σιωπηλός Δρόμος» δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια καλή ξένη αστυνομική – κοινωνική σειρά. Οι πληροφορίες άλλωστε λένε ότι ήδη το καναλι συζητάει την πώλησή της σε πλατφόρμα του εξωτερικού. 

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου: 

Σιωπηλός Δρόμος: Το τρέιλερ του 2ου επεισοδίου


Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για εγκληματική οργάνωση στα μέλη του κυκλώματος με τις μαϊμού πωλήσεις super cars - Παραπέμφθηκαν σε ανακριτή

Πλησιάζουν τα 2,9 εκατομμύρια οι νεκροί από τον Δεκέμβριο του 2019

Τα... μαζεύει τώρα η Βρετανία για το εμβόλιο της AstraZeneca σχετικά με την χορήγησή του στους νέους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης