Ο άγνωστος πόλεμος της πριγκίπισας Μαργαρίτας προς την Νταϊάνα

Ο άγνωστος πόλεμος της πριγκίπισας Μαργαρίτας προς την Νταϊάνα

Η στάση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας προς την Νταϊάνα άλλαξε μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της δεύτερης στο BBC

diana-margarita334
Οι σχέσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα φαίνεται να μην ήταν τελικά τόσο... ρόδινες.

Μολονότι η πριγκίπισσα Μάργκαρετ ήταν «θερμή» υποστηρίκτρια της Νταϊάνα, η στάση της άρχισε να αλλάζει μετά τη συνέντευξη της δεύτερης στο «Panorama» του BBC.

princessdiana


Η Μαργαρίτα αισθάνθηκε «προδομένη» από τη συνέντευξη αυτή, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της σύμμαχο, καθοδηγητή και φίλο της Νταϊάνα, έχοντας επενδύσει χρόνο και προσπάθεια για να την ενσωματώσει στον βασιλικό κόσμο.

Κλείσιμο
Η Νταϊάνα, στη συνέντευξή της, είχε μιλήσει για τη βαθιά εκτίμηση προς τη Μαργαρίτα: «Πάντοτε λάτρευα τη Μαργαρίτα, την αγαπώ υπερβολικά πολύ και υπήρξε τέλεια απέναντί μου από την πρώτη μέρα».
169441768_938795486933717_2449808855854343055_n
Πριγκίπισσα Μαργαρίτα


Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα συχνά ενθάρρυνε τη βασίλισσα να βάλει «λίγο νερό στο κρασί της» σε σχέση με τα «καπρίτσια» της Νταϊάνα, αλλά θεώρησε πως η Νταϊάνα της το... ξεπλήρωσε βγάζοντας τα «άπλυτά» τους στη φόρα.

000_SAPA970906790170



Από ένθερμη υποστηρίκτριά  της έγινε η πιο σφοδρή «αντίπαλός» της.

Έστειλε στη Νταϊάνα ένα επικριτικό και προσβλητικό γράμμα, κατηγορώντας την ότι απογοήτευσε τους πάντες. Της είπε ότι ήταν ανίκανη να κάνει ακόμη και τη μικρότερη θυσία.

Η Μαργαρίτα δεν έκοψε μόνο τις επαφές της με την πριγκίπισσα, αλλά, μάλιστα, ξεκαθάρισε στα παιδιά της ότι δεν ήθελε να έχουν καμία συναναστροφή μαζί της.

Έπειτα από τον θάνατο της Νταϊάνα, η Μαργαρίτα πίστευε ότι η οικογένεια δεν θα έπρεπε να έχει κάνει τίποτα για την κηδεία πέρα από τα πλήρως απαραίτητα.

«Μια ιδιωτική κηδεία για μια απλή πολίτη» ήταν η ετυμηγορία της.

Επιστρέφοντας στο Λονδίνο, η Μαργαρίτα παραπονέθηκε για τη μυρωδιά των μαραμένων λουλουδιών που είχαν στοιβαχθεί έξω από τις πύλες του Παλατιού του Κέσινγκτον.

Εξέφρασε τον προβληματισμό της σχετικά με αυτό που αποκάλεσε η ίδια «φασισμό των λουλουδιών». «Η όλη κατάσταση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν υπερβολική, αυτά τα λουλούδια ήταν εντελώς απαίσια», είπε.

Ποτέ δεν συγχώρησε τη Νταϊάνα για την προδοσία της, όχι μόνο απέναντι στη βασιλική οικογένεια, αλλά και στην ίδια προσωπικά. Έκανε ό,τι μπορούσε για να διαγράψει τη μνήνη της Νταϊάνα, καταστρέφοντας όλα τα γράμματα που γράφτηκαν από κείνη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα self test - Ποιοι το δικαιούνται, για ποιες κατηγορίες είναι υποχρεωτικό

Μια ανάσα πριν το άνοιγμα του λιανεμπορίου - Πώς θα λειτουργήσει τη Δευτέρα

O πόλεμος των λοιμωξιολόγων: To παρασκήνιο από τις συνεδριάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης