Ο κορωνοϊός χτύπησεκαι την πόρτα του YFSF με αποτέλεσμα το σόου των μεταμφιέσεων να βρίσκεται στον... αέρα. Όπως ανακοίνωσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» η σημερινή εγγραφή ακυρώνεται, καθώς κάποιο μέλος βρέθηκε θετικό στο rapid test που υπεβλήθη πριν από την έναρξη του γυρίσματος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη όλοι οι συντελεστές του show πήγαν για μοριακό τεστ, το οποίο βρίσκεται εν εξελίξει. Αν και το μοριακό τεστ βγει θετικό, τότε το γύρισμα δεν θα πραγματοποιηθεί και το επεισόδιο που θα βλέπαμε την Κυριακή 4 Απριλίου δεν θα βγει στον αέρα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;