Άλλα δυο ζευγάρι κονταροχτυπήθηκαν χθες βράδυ για την παραμονή τους στο Battle of the Couples.
O Κώστας και η Κρίστη βρέθηκαν απέναντι στον στον Γιώργο και την Εβελίνα, περνώντας από πολλών ειδών διαφορετικές μονομαχίες που γνώμονα είχαν την αντοχή των ζευγαριών. Στόχος ήταν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ωστόσο η τελευταία δοκιμασία, όπου χρειαζόταν να περάσουν ένα μπαλάκι μέσα από έναν λαβύρινθο, φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητική για τα δύο ζευγάρια καθώς χρειαζόταν την καλύτερη δυνατή συνεργασία κι ισορροπία.
Το ζευγάρι που τα κατάφερε τελικά ήταν ο Κώστας κι η Κρίστη ενώ η πορεία για τον Γιώργο και την Εβελίνα σταματά εδώ.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.