Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης: Επέλεξε να ντυθεί στα χρώματα της ελληνικής σημαίας

Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης: Επέλεξε να ντυθεί στα χρώματα της ελληνικής σημαίας

Μπλε φόρεμα με λευκά τελειώματα - Λευκή κάπα και μαύρη μάσκα στο πρόσωπο με το σύμβολο του πρίγκιπα της Ουαλίας

doukisa1
Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιούν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, προσκεκλημένοι του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η δούκισσα της Κορνουάλης για την πρώτη ημέρα επίσκεψης στη χώρα μας επέλεξε να εμφανιστεί με φόρεμα σε σκούρα μπλε απόχρωση και λευκά τελειώματα, ίσως, για να τιμήσει τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, όπως επισημαίνει η βρετανική έκδοση του περιοδικού Hello. Το φόρεμα της δούκισσας είναι από τον βρετανικό οίκο Fiona Clare, αγαπημένο οίκο της συζύγου του πρίγκιπα Κάρολου καθώς η Καμίλα συχνά εμφανίζεται με δημιουργίες του τα τελευταία χρόνια.
doukisa1
doukisa2

Η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου είχε επιλέξει ένα μίντι φόρεμα του ίδιου οίκου σε επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία τον Απρίλιο του 2017 αλλά και στην βάπτιση του πρίγκιπα Λούις, τον Ιούλιο του 2018. Τον Μάιο του 2018, όταν για πρώτη φορά επισκέφθηκε την Ελλάδα με τον πρίγκιπα Κάρολο, η δούκισσα σε δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο είχε εμφανιστεί με εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα του ιδίου οίκου σε σαμπανί απόχρωση.

Η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου ολοκλήρωσε την κομψή της εμφάνιση στην Αθήνα με μια κοντή λευκή κάπα, δημιουργία της σχεδιάστριας Άννα Βαλεντάιν ενώ τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό με μια μαύρη μάσκα στο πρόσωπο. Η μάσκα είναι δώρο από θαυμαστή της δούκισσας και φέρει δύο λευκά φτερά στρουθοκαμήλου, το σύμβολο του πρίγκιπα της Ουαλίας. Τα αξεσουάρ της δούκισσας της Κορνουάλης ήταν λιτά, όπως συμβαίνει σε κάθε της επίσημη εμφάνιση. Μικρά σκουλαρίκια πέρλες, μαύρη τσάντα και δερμάτινα μαύρα γάντια συμπλήρωσαν την εμφάνιση της δούκισσας κατά την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψής της στην Αθήνα.
Κλείσιμο
doukis4
doukisa3

Ο λονδρέζικος οίκος Valentine σχεδιάζει ρούχα για την βρετανική αριστοκρατία, την βασιλική οικογένεια και τους celebrities. Μία από τις καλύτερες πελάτισσες του θεωρείται η δούκισσα της Κορνουάλης. Δημιουργία του οίκου Valentine επέλεξε να φορέσει η Καμίλα και στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 2005.


Ειδήσεις σήμερα

200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Η ώρα της μεγάλης παρέλασης - Όλα έτοιμα στο Σύνταγμα


Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η μάχη στις ΜΕΘ - Άλλες 21 κλίνες στο «οπλοστάσιο» του ΕΣΥ στην Αττική

200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Κανονιοβολισμοί από το Λυκαβηττό – Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης