Survivor: Οι τρεις μπλε υποψήφιοι προς αποχώρηση και η κόντρα Τριαντάφυλλου-Γαλακτερού

Survivor: Οι τρεις μπλε υποψήφιοι προς αποχώρηση και η κόντρα Τριαντάφυλλου-Γαλακτερού

Η ανακοίνωση για το πάρτι της ένωσης, τα ξεσπάσματα Άννας Μαρίας και Χριστίνας Κεφαλά και η μειωμένη απόδοση των μπλε - Δείτε βίντεο

survivor2021
Οι εντάσεις δεν λένε να κοπάσουν στο Survivor 4 είτε οι ομάδες κερδίζουν και τρώνε, είτε χάνουν και πεινούν.

Αυτή τη φορά το κλίμα διαταράχθηκε ξανά στην κόκκινη ομάδα με αφορμή να όσα είπε ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο για τον Γιώργο Κοψιδά. Τα λόγια του τραγουδιστή φαίνεται να πείραξαν τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πρώην αρχηγό των κόκκινων που αποχώρησε, αλλά βρήκε σε… τοίχο.




Το πρωί οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Κώστας Παπαδόπουλος προσπάθησαν να καταλάβουν τι προκάλεσε ένταση με τον Παύλο Γαλακτερό να τους εξηγεί. Ακόμα ένας πιθανός σύμμαχος του «Ντάφυ» φαίνεται να απομακρύνεται και ο τραγουδιστής όλο και να απομονώνεται. Κόντρα υπήρξε για ακόμα μια φορά και μεταξύ Τριαντάφυλλου και Καρολίνας, ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορούσε να συλλάβει πως κάποιος επειδή έχει πάει σε δύο live ενός τραγουδιστή μπορεί να αμφισβητήσει τον γιο του, αναφερόμενος στον πατέρα του Γαλακτερού. Τελικά ούτε να μαγειρέψει δεν αφήνουν τον «Ντάφυ».




Σύμφωνα με τους κόκκινους η Μαριάνθη μαγείρευε και ο Τριαντάφυλλος απλά ανακάτευε με την κουτάλα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να φάει άλλη καρύδα με την υπόλοιπη ομάδα να αποφασίζει να του δώσει λίγο από το φακόρυζο. Η κίνηση των συμπαικτών να προσφέρουν λίγο από την μερίδα τους δεν έγινε αρχικά αποδεκτή από τον Ασημακόπουλο.


Κλείσιμο


Στους μπλε συζητούσαν για την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλλη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει η… τριάδα.




Από την άλλη η τριάδα (Τζειμς, Νίκος και Άννα Μαρία) συζητούσε την προσέγγιση στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος έχει κατακτήσει αυτή την εβδομάδα και την ατομική ασυλία.




Οι μπλε θα αγωνιζόντουσαν πάλι χωρις Σάκη Κατσούλη και Χριστίνα Κεφαλά, με τον Τζέιμς Καφετζή να λέει πως θα τα δώσει όλα στον αγώνα για να μην βγει στον… τάκο. Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς ισχυρίστηκε πως η τριάδα δεν αγωνίζεται για την ομάδα.



Στον στίβο μάχης που απόψε είχε πολύ σπάσιμο εμποδίων εμφανίστηκε μόνο μια ομάδα. Αυτή ήταν η κόκκινη η οποία πήρε… φαλάγγι την μπλε επικρατώντας με σκορ 10-4, όπως και χθες και αφιέρωσαν τη νίκη στον Γιώργο Κοψιδά, «γιατί θέλει να φάει ντολμαδάκια», όπως έιπε η Νικολέτα.



Η ήττα των μπλε έφερε κλάματα στην Αννα Μαρία γιατί μαζί της στον… τάκο θα έβγαινε ο Τζέιμς, ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξης Παππάς έδινε εντολή στους υπόλοιπους να ψηφίσουν τον πρώην αρχηγό των μπλε επειδή δεν έφερε αρκετές νίκες την τελευταία εβδομάδα.



Οι τέσσερις νίκες των μπλε ήρθαν από Άννα Μαρία και Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος πιστεύει ότι οι υπόλοιποι δεν τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο και είπε ότι τώρα του δίνεται το δικαίωμα να ψηφίσει τον Τζειμς και με βάσει το αγωνιστικό κριτήριο.



Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη πιστεύει ότι η ομάδα τους έχει αλλάξει επειδή έφυγε ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ οι υπόλοιποί θεωρούν ότι οι μπλε δεν τα έδωσαν όλα και κυρίως ο Αλέξης Παππάς έχασε επίτηδες.



Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός, πριν οι μπλε οδηγηθούν στην κάλπη, ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων με κόκκινους και μπλε να ξεσπάνε σε χειροκροτήματα.



Όπως ήταν αναμενόμενο η πλειοψηφία ψήφισε Τζέιμς Καφετζή και τον έβγαλε στον… τάκο μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ ο Νίκος Μπαρτζής επέλεξε την Χριστίνα Κεφαλά δίνοντας την εξήγησή του.




Η Χριστίνα Κεφαλά στο άκουσμα της απόφασης του Νίκου, στον οποίο επέρριψε και ευθύνες για τον τραυματισμό της, ξέσπασε.




Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Νέο διπλό αρνητικό ρεκόρ με 3.586 νέα κρούσματα και 699 διασωληνωμένους - 51 θάνατοι 

Η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, ενωμένη, αποφασισμένη και με αισιοδοξία για το μέλλον της 

Τουρκία: Σε τοίχο ο Ερντογάν μετά απο την καρατόμηση του αρχιτραπεζίτη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης