Κέιτι Πράις: Αν δεν σταματούσα την κοκαΐνη τα παιδιά μου δεν θα μου ξαναμιλούσαν

Κέιτι Πράις: Αν δεν σταματούσα την κοκαΐνη τα παιδιά μου δεν θα μου ξαναμιλούσαν

Το πρώην μοντέλο είναι πλέον νηφάλιο και από το 2017 δεν έχει ξανακάνει χρήση ουσιών

Katie_Price
Για τη μάχη της με την κοκαΐνη αλλά και το τελεσίγραφο που της έστειλαν τα παιδιά της μίλησε η Κέιτι Πράις. Το 42χρονο πρώην μοντέλο που το 2017 είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης εξαιτίας του εθισμού της με τα ναρκωτικά αποκάλυψε πως τα πέντε της παιδιά της είχαν κάνει σαφές ότι αν ξαναέπαιρνε ναρκωτικά θα την εγκατέλειπαν και δεν θα τη έδιναν καμία ευκαιρία.

«Δεν μπορούσα να τους το κάνω αυτό. Μου είχαν στείλει τελεσίγραφο πως αν ξαναέπαιρνα κοκαΐνη δεν θα τα ξαναέβλεπα», λέει η Κέιτι.

Η Κέιτι είναι πλέον νηφάλια και ορκίστηκε πως δεν θα ξανακάνει ποτέ χρήση ουσιών καθώς η σχέση της με τα παιδιά της είναι πάνω από όλα.

Μιλώντας στη Sun για το πόσο χαμηλά είχε πέσει η Πράις λέει: «Τα παιδιά μου πίστευαν ότι είχα χάσει την μπάλα, ότι πήγαινα σε πάρτι και δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι εγώ προσπαθούσα να ξεφύγω, έπρεπε να γνωρίζουν την αλήθεια. Όλα μου τα παιδιά βλέπουν πως είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Αλλά μου υπενθυμίζουν συνέχεια: “Μαμά αν ξανακατρακυλήσεις δεν θα σου ξαναμιλήσουμε ποτέ”».

Mother_Katie
Οικογενειακή φωτογραφία από τα φετινά Χριστούγεννα. Στη φωτογραφία είναι και ο νέος της σύντροφος. Όπως λέει η ίδια στο σπίτι της πλέον δεν μπαίνει αλκοόλ και εκείνη έχει να πιει για ένα χρόνο
Κλείσιμο


Όπως λέει η ίδια έκανε μια ειλικρινή κουβέντα με τον μεγάλο της γιο και του εξήγησε την κατάσταση. Έμεινε σε κλινική αποτοξίνωσης 28 ημέρες.
Katie_Kids
H Κέιτι Πράις έχει πέντε παιδιά: Τον 18χρονο Χάρβεϊ, τον 15χρονοΤζούνιορ, την 13χρονη Πρίνσες, τον 7χρονο Τζετ και την 6χρονη Μπάνι

Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε ότι είχε σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση. 


Λέει ακόμα πως οι καταστάσεις που είχε περάσει ήταν πολλές και δύσκολα αντιμετωπίσιμες: «Μου είχαν πει ότι η μητέρα μου πέθαινε, ο σκύλος μου σκοτώθηκε εξαιτίας της οδήγησής μου, το άλογό μου σκοτώθηκε έξω από το σπίτι μου, με είχαν απειλήσει ότι θα απαγάγουν τον Χάρβεϊ, ο πρώην σύζυγός μου είχε απατήσει ξανά, βρέθηκα σε αεροπειρατεία και στη Νότια Αφρική και με σημάδευαν με όπλο, φανταστείτε όλα αυτά και έχοντας πάρει και διαζύγιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Άμπωτη: Πώς χάθηκαν τα νερά στην εποχή του Υδροχόου


Ο Άρης Σερβετάλης μεταμορφώνεται σε σύγχρονο Δον Κιχώτη


Lockdown: Χαλάρωση των μέτρων άμεσα εξετάζει η κυβέρνηση - Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης