Τη στεναχώρια της για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός με δηλώσεις της στο Πρωινό εξέφρασε τη διαφωνία της που όλα αυτά γίνονται δημόσια και θεωρεί πως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνονται μόνο στα δικαστήρια. Ωστόσο, ήταν άλλο σημείο της συνέντευξης αυτό που έκανε αίσθηση, η αποκάλυψη πως η ίδια και ο Γιώργος Κιμούληςυπήρξαν ζευγάρι.
«Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γνωριμία μας έγινε στο «Τρεις Εξαμαρτείν» του Αλέκου Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Περίπου τρεις μήνες», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη