Η Αντελίνα και οΧάρης Βαρθακούρηςβρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θοδωρή Γεωργαντά «After Dark» και μεταξύ άλλων μίλησαν για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ αλλά και το πως ένιωσε ο Χάρης με την παρουσίαση του Big Brother.
«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. Στις διαφορές εντάξει υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν το συζητώ ότι χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή ή θα έβγαινε αλλιώς. Είναι μια κινητή πείρα κι εγώ έπεσα να κολυμπήσω στον ωκεανό.
Αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν πολύ φανατικό κοινό. Να μου στέλνουν να πάθουν τα παιδιά μου κακό ή να εύχονται να πάθω εγώ κακό, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου επειδή εξέλαβαν το ύφος μου ειρωνικό… Δεν είχα κανένα λόγο να ειρωνευτώ κανένα. Λες δεν μπορεί να μην έχεις ζωή κι επειδή κοίταξα κάποιον, να μου στείλεις απειλές. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά το Big Brother».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.