Συγκινεί ο Απόστολος Γκλέτσος: Θεόφιλε με έκανες να σκέφτομαι όμορφα, καλή αντάμωση

Συγκινεί ο Απόστολος Γκλέτσος: Θεόφιλε με έκανες να σκέφτομαι όμορφα, καλή αντάμωση

Συγκινεί το αντίο του Απόστολου Γκλέτσο στον Θεόφιλο Βανδώρο - Οι δύο τους συνυπήρξαν για δύο χρόνια στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Τμήμα Ηθών», από το 1992 έως το 1994

vandoros_-_gkletsos
Συγκινεί το αντίο του Απόστολου Γκλέτσου στον Θεόφιλο Βανδώρο ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο. «Με μαθες να σκεφτομαι και ομορφα....καλη ανταμωση, Θεοφιλε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποίός.

Απόστολος Γκλέτσος και Θεόφιλος Βανδώρος συμπρωταγωνίστησαν για δύο χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Τμήμα Ηθών» από το 1992 έως το 1994 ενσαρκώνοντας τους ρόλους των υπαστυνόμων «Σταύρου Καρρά» και «Παύλου Καμπάνη».



Πριν τρία χρόνια, σε μία σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση o Θεόφιλος Βανδώρος είχε εξομολογηθεί πως οι αντιδράσεις των θαυμαστών του μετά το «Τμήμα ηθών» ήταν εξωπραγματικές. «Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ», είχε πει ακόμη ο Θεόφιλος Βανδώρος.

Θεόφιλος Βανδώρος "Την εποχή του Τμήμα Ηθων οι αντιδράσεις ήταν εξωπραγματικές"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης